Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Karlovcu

Status: Zatvoren od 21.04.2008.
Referenca: EuropeAid/125770/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor o izvođenju radova obuhvaća dizajniranje i izradu plana pročišćavanja otpadnih voda u svrhu potpunog pročišćavanja otpadnih voda prikupljenih u okolici grada Karlovca i Duge Rese. Navedeni plan biti će izrađen prema uvjetima ugovora za izradu postrojenja, ugovora za izgradnju i dizajn električnog i mehaničkog postrojenja, te ugovora za izgradnju i inženjerske radove. Ovaj projekt uključuje izvođenje slijedećih radova: izrada pumpe za dovod vode i njezina dorada, izgradnja ureda, radionica, laboratorija, izrada primarne sedimentacije, izgradnja postrojenja za obradu mulja, sekundarnih i tercijarnih postrojenja za obradu fekalija, pumpe za ekstrakciju ispuštenog otpada, nasipa, ograda i ceste za pristup mjestu izvođenja radova.
Dokumenti

Građevinski radovi na regionalnom Centru za gospodarenje otpadom Bikarac

Status: Zatvoren od 12.10.2009.
Referenca: EuropeAid/124036/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor o izvođenju radova uključuje izgradnju novog komunalnog odlagališta (regionalnog Centra za gospodarenje otpadom), te preoblikovanje i zatvaranje postojećeg odlagališta u Bikarcu. Stoga ovaj ugovor također podrazumjeva izvođenje slijedećih radova: preoblikovanje postojećeg odlagališta (2,2 ha), izgradnja ćelija 1, 2 i 3 (zapremine 2.000.000 m3), izrada pokrovnog sloja i deplinifikacija. Građevinski radovi će biti obavljeni u skladu s uvjetima ugovora iz FIDIC-ove Žute knjige.
Dokumenti

Obnova željezničke signalizacije na državnoj granici: Vinkovci - Tovarnik

Status: Zatvoren od 14.04.2008.
Referenca: EuropeAid/123211/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je poboljšanje i obnova ratom oštećene 3-aspektne i
4-aspektne signalizacije za brzinu vlaka od 160 km/h, te obnova i nadogradnja postojećih automatskih sigurnosnih uređaja koje služe za zaštitu vlaka. Trebao bi se postići ECTS nivo 1 standard tračnica. Nadogradnjom i/ili obnovom opreme za željeznički prijelaz omogućila bi se brzina željeznice od 160 km/h. Signalizacija i sustav za zaustavljanje trebao bi se daljinski kontrolirati iz novog centra u željezničkoj stanici Vinkovci.
Dokumenti

Obnova željezničke pruge Vinkovci - Tovarnik (građevinski radovi i radovi na pruzi)

Status: Zatvoren od 03.12.2007.
Referenca: EuropeAid/123209/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je obnova željezničke veze paneuropskog Koridora X uzduž dužine rute od 33,5 km što obuhvaća građevinske radove i radove na pruzi, obnovu 10 željezničkih postaja itd.
Dokumenti
Povratak na vrh