Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Regionalni centar za gospodarenje otpadom Bikarac-građevinski radovi u Pirovcu

Status: Zatvoren od 19.10.2011.
Referenca: EuropeAid/131915/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Svrha ovog natječaja je dodjela ugovora o sanaciji i zatvaranju postojećeg odlagališta otpada Šljukine njive u Pirovcu, Šibensko-kninska županija, kao i premještanje građevinskog otpada s okolnog zemljišta.
Dokumenti

Izgradnja i obnova vodoopskrbnog sustava i sustava upravljanja otpadnim vodama u gradu Karlovcu, Karlovačka županija, RH

Status: Zatvoren od 10.11.2009.
Referenca: EuropeAid/127425/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor o izvođenju radova obuhvaća sve potrebne instalacijske i građevinske radove potrebne za izgradnju vodoopskrbnog sustava. Pod navedenim radovima podrazumijeva se slijedeće: obnavljanje i čišćenje postojećih izvora vode u Mekušju i Borlinu, obnavljanje rezervoara u Borlinu, zamjena cijevi postavljenih uzduž 9.5 km koje su u veoma lošem stanju. Ovim projektom će se također obaviti svi potrebni instalacijski i građevinski radovi potrebni za obnovu sustava za upravljanje otpadnim vodama. Pod njima se podrazumjevaju: izgradnja glavnog skupljača voda iz kanalizacije, kopanje kanala između rijeka, bušenje između željezničkih pruga i zgrada, izgradnja postaja s pumpama, te izrada sekundarnih i tercijarnih kanala.
Dokumenti

Obnova željezničke pruge Vinkovci - Tovarnik (građevinski radovi i radovi na pruzi)

Status: Zatvoren od 03.12.2007.
Referenca: EuropeAid/123209/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je obnova željezničke veze paneuropskog Koridora X uzduž dužine rute od 33,5 km što obuhvaća građevinske radove i radove na pruzi, obnovu 10 željezničkih postaja itd.
Dokumenti

Obnova željezničke signalizacije na državnoj granici: Vinkovci - Tovarnik

Status: Zatvoren od 14.04.2008.
Referenca: EuropeAid/123211/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je poboljšanje i obnova ratom oštećene 3-aspektne i
4-aspektne signalizacije za brzinu vlaka od 160 km/h, te obnova i nadogradnja postojećih automatskih sigurnosnih uređaja koje služe za zaštitu vlaka. Trebao bi se postići ECTS nivo 1 standard tračnica. Nadogradnjom i/ili obnovom opreme za željeznički prijelaz omogućila bi se brzina željeznice od 160 km/h. Signalizacija i sustav za zaustavljanje trebao bi se daljinski kontrolirati iz novog centra u željezničkoj stanici Vinkovci.
Dokumenti
Povratak na vrh