Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Odnosi s javnošću u svezi regionalnog Centra za gospodarenje otpadom Bikarac

Status: Zatvoren od 25.08.2008.
Referenca: EuropeAid/123977/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Odnosi s javnošću obuhvaćaju sve potrebne aktivnosti (radionice, javna
priopćenja, prezentacije putem medija itd.) za predstavljanje cijelog projekta stanovnicima Šibensko-kninske županije, kao i ostatku Hrvatske, u svrhu dobijanja potpore za projekte financirane iz EU fondova i predstavljanje pilot projekta za recikliranje u Šibenskom području.
Dokumenti

Usluge nadzora regionalnog Centra za gospodarenje otpadom Bikarac

Status: Zatvoren od 04.05.2009.
Referenca: EuropeAid/123976/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovim ugovorom će biti imenovan neovisni inženjer za nadzor radova na novom regionalnom Centru za gospodarenje otpadom, te zatvaranju i preoblikovanju postojećeg odlagališta u Pirovcu. Građevinski radovi će biti obavljeni u skladu s uvjetima ugovora iz FIDIC-ove Žute knjige.
Dokumenti

Program za vode i otpadne vode u gradu karlovcu - Tehnička pomoć

Status: Zatvoren od 28.02.2007.
Referenca: EuropeAid/123856/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je pojačanje opće učinkovitosti rada sustava za upravljanje vodama i otpadnim vodama u vlasništvu tvrtke Vodovod i Kanalizacija (ViK), Karlovac. Uz tehničku pomoć će se ubrzati implementacija projekta, a također i priprema dugoročne investicijske strategije za ViK Karlovac.
Dokumenti

Program za vode i otpadne vode u gradu Karlovcu - nadzor radova

Status: Zatvoren od 28.02.2007.
Referenca: EuropeAid/123855/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je učinkovito provođenje nadzora provedbe različitih ugovora o izvođenju radova koji su dio provedbe gore navedene mjere u skladu s FIDIC uvjetima ugovora (izgradnja i obnavljanje kolektora otpadnih voda, pumpi i vodovodnih cijevi u skladu s Crvenom FIDIC knjigom, te izgradnja postrojenja za pročišćenje vode u skladu s Žutom FIDIC knjigom). Konzultant će pružiti pomoć JPP u pripremi izvješća o napretku projekata i pribavljanju informacija o nadzoru pokazatelja učinkovitosti.
Dokumenti
Povratak na vrh