Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Usluge nadzora za obnovu željezničke pruge na državnoj granici Vinkovci - Tovarnik

Status: Zatvoren od 01.10.2007.
Referenca: EuropeAid/123210/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je nadzor radova u svezi obnove željezničke pruge na državnoj granici Vinkovci - Tovarnik, odnosno na paneuropskom Koridoru X. Navedeni radovi moraju biti u skladu s FIDIC uvjetima ugovora.
Dokumenti

Priprema projekata vezanih za okoliš u sektoru zbrinjavanja otpada koji će biti podneseni za implementaciju unutar IPA programa u RH

Status: Zatvoren od 11.07.2008.
Referenca: EuropeAid/123850/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je izbor najadekvatnih projekata iz gore navedenog sektora za implementaciju unutar ISPA mjere. Konzultant će pripremiti pravilnu prijavu za IPA-u uključujući potrebnu projektnu dokumentaciju, naime pripremne studije i studije izvedivosti, ekonomske analize troškova i koristi, financijske analize, procjena utjecaja na okoliš, tehničke studije itd., u skladu s važećim direktivama EU i važećim IPA propisima.
Dokumenti

Priprema projektne dokumentacije i primjena pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za zbrinjavanje otpadnih voda

Status: Zatvoren od 02.07.2007.
Referenca: EuropeAid/123851/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je priprema projektne dokumentacije i korištenje pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za zbrinjavanje otpadnih voda što također obuhvaća i izradu pripremne studije i studije izvedivosti, ekonomske analize troškova i koristi, financijske analize, procjena utjecaja na okoliš, tehničke studije itd., u skladu s važećim direktivama EU i važećim IPA propisima za gradove Osijek, Slavonski Brod, Sisak, Đakovo i Nova Gradiška.
Dokumenti

Priprema projektne dokumentacije i korištenje pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za vodoopskrbu

Status: Zatvoren od 08.06.2007.
Referenca: EuropeAid/123852/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je priprema projektne dokumentacije i korištenje pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za vodoopskrbu što također obuhvaća i izradu pripremne studije i studije izvedivosti, ekonomske analize troškova i koristi, financijske analize, procjena utjecaja na okoliš, tehničke studije itd., u skladu s važećim direktivama EU i važećim IPA propisima za Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.
Dokumenti
Povratak na vrh