Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Program za vode i otpadne vode u gradu karlovcu - Tehnička pomoć

Status: Zatvoren od 28.02.2007.
Referenca: EuropeAid/123856/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je pojačanje opće učinkovitosti rada sustava za upravljanje vodama i otpadnim vodama u vlasništvu tvrtke Vodovod i Kanalizacija (ViK), Karlovac. Uz tehničku pomoć će se ubrzati implementacija projekta, a također i priprema dugoročne investicijske strategije za ViK Karlovac.
Dokumenti

Usluge nadzora regionalnog Centra za gospodarenje otpadom Bikarac

Status: Zatvoren od 04.05.2009.
Referenca: EuropeAid/123976/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovim ugovorom će biti imenovan neovisni inženjer za nadzor radova na novom regionalnom Centru za gospodarenje otpadom, te zatvaranju i preoblikovanju postojećeg odlagališta u Pirovcu. Građevinski radovi će biti obavljeni u skladu s uvjetima ugovora iz FIDIC-ove Žute knjige.
Dokumenti

Odnosi s javnošću u svezi regionalnog Centra za gospodarenje otpadom Bikarac

Status: Zatvoren od 25.08.2008.
Referenca: EuropeAid/123977/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Odnosi s javnošću obuhvaćaju sve potrebne aktivnosti (radionice, javna
priopćenja, prezentacije putem medija itd.) za predstavljanje cijelog projekta stanovnicima Šibensko-kninske županije, kao i ostatku Hrvatske, u svrhu dobijanja potpore za projekte financirane iz EU fondova i predstavljanje pilot projekta za recikliranje u Šibenskom području.
Dokumenti

Građevinski radovi na regionalnom Centru za gospodarenje otpadom Bikarac

Status: Zatvoren od 12.10.2009.
Referenca: EuropeAid/124036/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor o izvođenju radova uključuje izgradnju novog komunalnog odlagališta (regionalnog Centra za gospodarenje otpadom), te preoblikovanje i zatvaranje postojećeg odlagališta u Bikarcu. Stoga ovaj ugovor također podrazumjeva izvođenje slijedećih radova: preoblikovanje postojećeg odlagališta (2,2 ha), izgradnja ćelija 1, 2 i 3 (zapremine 2.000.000 m3), izrada pokrovnog sloja i deplinifikacija. Građevinski radovi će biti obavljeni u skladu s uvjetima ugovora iz FIDIC-ove Žute knjige.
Dokumenti
Povratak na vrh