Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Obnova željezničke signalizacije na državnoj granici: Vinkovci - Tovarnik

Status: Zatvoren od 14.04.2008.
Referenca: EuropeAid/123211/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je poboljšanje i obnova ratom oštećene 3-aspektne i
4-aspektne signalizacije za brzinu vlaka od 160 km/h, te obnova i nadogradnja postojećih automatskih sigurnosnih uređaja koje služe za zaštitu vlaka. Trebao bi se postići ECTS nivo 1 standard tračnica. Nadogradnjom i/ili obnovom opreme za željeznički prijelaz omogućila bi se brzina željeznice od 160 km/h. Signalizacija i sustav za zaustavljanje trebao bi se daljinski kontrolirati iz novog centra u željezničkoj stanici Vinkovci.
Dokumenti

Priprema projekata vezanih za okoliš u sektoru zbrinjavanja otpada koji će biti podneseni za implementaciju unutar IPA programa u RH

Status: Zatvoren od 11.07.2008.
Referenca: EuropeAid/123850/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je izbor najadekvatnih projekata iz gore navedenog sektora za implementaciju unutar ISPA mjere. Konzultant će pripremiti pravilnu prijavu za IPA-u uključujući potrebnu projektnu dokumentaciju, naime pripremne studije i studije izvedivosti, ekonomske analize troškova i koristi, financijske analize, procjena utjecaja na okoliš, tehničke studije itd., u skladu s važećim direktivama EU i važećim IPA propisima.
Dokumenti

Priprema projektne dokumentacije i primjena pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za zbrinjavanje otpadnih voda

Status: Zatvoren od 02.07.2007.
Referenca: EuropeAid/123851/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je priprema projektne dokumentacije i korištenje pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za zbrinjavanje otpadnih voda što također obuhvaća i izradu pripremne studije i studije izvedivosti, ekonomske analize troškova i koristi, financijske analize, procjena utjecaja na okoliš, tehničke studije itd., u skladu s važećim direktivama EU i važećim IPA propisima za gradove Osijek, Slavonski Brod, Sisak, Đakovo i Nova Gradiška.
Dokumenti

Priprema projektne dokumentacije i korištenje pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za vodoopskrbu

Status: Zatvoren od 08.06.2007.
Referenca: EuropeAid/123852/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je priprema projektne dokumentacije i korištenje pretpristupnog programa IPA za projekte vezane za vodoopskrbu što također obuhvaća i izradu pripremne studije i studije izvedivosti, ekonomske analize troškova i koristi, financijske analize, procjena utjecaja na okoliš, tehničke studije itd., u skladu s važećim direktivama EU i važećim IPA propisima za Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.
Dokumenti
Povratak na vrh