Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

ISPA

Nabava opreme za rad i održavanje programa za gospodarenje vodama i otpadnim vodama u Karlovcu, Karlovačka županija, RH

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/128448/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ugovor o nabavi obuhvaća nabavu potrebne robe i materijala za provedbu inspekcije i održavanja kanalizacijske mreže. Predviđena je nabava slijedeće opreme: dva vozila s visokotlačnim mlaznicama (jedno služi za recikliranje otpadnih voda), uključujući nabavu sigurnosne opreme za određene aktivnosti; jedno manje vozilo s visokotlačnom pumpom, uključujući i nabavu potrebnih instrumenata i alata koje će koristiti tim za održavanje, te instrumente za nadzor kanalizacije, koji se sastoje od opreme za otkrivanje curenja, te CCTV opreme instalirane na vozilo.
Dokumenti

Izgradnja i obnova vodoopskrbnog sustava i sustava upravljanja otpadnim vodama u gradu Karlovcu, Karlovačka županija, RH

Status: Zatvoren od 10.11.2009.
Referenca: EuropeAid/127425/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor o izvođenju radova obuhvaća sve potrebne instalacijske i građevinske radove potrebne za izgradnju vodoopskrbnog sustava. Pod navedenim radovima podrazumijeva se slijedeće: obnavljanje i čišćenje postojećih izvora vode u Mekušju i Borlinu, obnavljanje rezervoara u Borlinu, zamjena cijevi postavljenih uzduž 9.5 km koje su u veoma lošem stanju. Ovim projektom će se također obaviti svi potrebni instalacijski i građevinski radovi potrebni za obnovu sustava za upravljanje otpadnim vodama. Pod njima se podrazumjevaju: izgradnja glavnog skupljača voda iz kanalizacije, kopanje kanala između rijeka, bušenje između željezničkih pruga i zgrada, izgradnja postaja s pumpama, te izrada sekundarnih i tercijarnih kanala.
Dokumenti

Usluge nadzora za obnovu željezničke pruge na državnoj granici Vinkovci - Tovarnik

Status: Zatvoren od 01.10.2007.
Referenca: EuropeAid/123210/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je nadzor radova u svezi obnove željezničke pruge na državnoj granici Vinkovci - Tovarnik, odnosno na paneuropskom Koridoru X. Navedeni radovi moraju biti u skladu s FIDIC uvjetima ugovora.
Dokumenti

Obnova željezničke pruge Vinkovci - Tovarnik (građevinski radovi i radovi na pruzi)

Status: Zatvoren od 03.12.2007.
Referenca: EuropeAid/123209/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je obnova željezničke veze paneuropskog Koridora X uzduž dužine rute od 33,5 km što obuhvaća građevinske radove i radove na pruzi, obnovu 10 željezničkih postaja itd.
Dokumenti
Povratak na vrh