Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Unapređenje četiri odabrana dugoročna veterinarska i fitosanitarna granična inspekcijska prijelaza - Izgradnja graničnih inspekcijskih postaja Metković, Karasovići i Luka Ploče

Status: Zatvoren od 29.03.2011.
Referenca: EuropeAid/130258/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Predmetni Ugovor o izvođenju radova obuhvatiti će izvršenje svih radova potrebnih za izgradnju triju objekata graničnih inspekcijskih postaja predviđenih za obavljanje fitosanitarne i veterinarske inspekcije. Navedeni objekti dijelovi su kompleksa graničnih prijelaza na tri različite lokacije: cestovni granični prijelazi u Metkoviću i Karasovićima, te granični prijelaz u Luci Ploče.Ukupna površina svih objekata iznosi cca 3.220,00 m2 uz maksimalnu udaljenost između gradilišta od 131 km.
Dokumenti

Poboljšanje komunalne infrastrukture u 3 romska naselja u Međimurskoj županiji

Status: Zatvoren od 31.10.2008.
Referenca: 2006-0202-0101
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Planirani radovi izvodit će se u tri romska naselja u Međimurskoj županiji: Lončarevo (Općina Podturen), Piškorovec (Općina Mala Subotica) i Pribislavec (Općina Pribislavec). Cilj projekta je poboljšanje infrastrukture kroz izgradnju cesta, vodovodnog i električnog sustava u svim naseljima zajedno sa kanalizacijskim sustavom u naselju Pribislavec. Projekt je namijenjen poboljšanju okolišnih i općih životnih uvjeta trenutnih i budućih korisnika u navedenim naseljima.
Dokumenti

Izgradnja i obnova vodoopskrbnog sustava i sustava upravljanja otpadnim vodama u gradu Karlovcu, Karlovačka županija, RH

Status: Zatvoren od 10.11.2009.
Referenca: EuropeAid/127425/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor o izvođenju radova obuhvaća sve potrebne instalacijske i građevinske radove potrebne za izgradnju vodoopskrbnog sustava. Pod navedenim radovima podrazumijeva se slijedeće: obnavljanje i čišćenje postojećih izvora vode u Mekušju i Borlinu, obnavljanje rezervoara u Borlinu, zamjena cijevi postavljenih uzduž 9.5 km koje su u veoma lošem stanju. Ovim projektom će se također obaviti svi potrebni instalacijski i građevinski radovi potrebni za obnovu sustava za upravljanje otpadnim vodama. Pod njima se podrazumjevaju: izgradnja glavnog skupljača voda iz kanalizacije, kopanje kanala između rijeka, bušenje između željezničkih pruga i zgrada, izgradnja postaja s pumpama, te izrada sekundarnih i tercijarnih kanala.
Dokumenti

Obnova željezničke pruge Vinkovci - Tovarnik (građevinski radovi i radovi na pruzi)

Status: Zatvoren od 03.12.2007.
Referenca: EuropeAid/123209/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Cilj ovog projekta je obnova željezničke veze paneuropskog Koridora X uzduž dužine rute od 33,5 km što obuhvaća građevinske radove i radove na pruzi, obnovu 10 željezničkih postaja itd.
Dokumenti
Povratak na vrh