Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Unapređenje četiri odabrane dugoročne veterinarske i fitosanitarne granične inspekcijske postaje - Izgradnja graničnh inspekcijskih postaja u Metkoviću, Karasovićima i Luci Ploče- ponovna objava

Status: Zatvoren od 21.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132593/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Predmetni Ugovor o izvođenju radova obuhvatiti će izvršenje svih radova potrebnih za izgradnju triju objekata graničnih inspekcijskih postaja predviđenih za obavljanje fitosanitarne i veterinarske inspekcije. Navedeni objekti dijelovi su kompleksa graničnih prijelaza na tri različite lokacije: cestovni granični prijelazi u Metkoviću i Karasovićima, te granični prijelaz u Luci Ploče.Ukupna površina svih objekata iznosi cca 3.220,00 m2 uz maksimalnu udaljenost između gradilišta od 131 km.
Dokumenti

Regionalni centar za gospodarenje otpadom Bikarac-građevinski radovi u Pirovcu

Status: Zatvoren od 19.10.2011.
Referenca: EuropeAid/131915/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Svrha ovog natječaja je dodjela ugovora o sanaciji i zatvaranju postojećeg odlagališta otpada Šljukine njive u Pirovcu, Šibensko-kninska županija, kao i premještanje građevinskog otpada s okolnog zemljišta.
Dokumenti

Izgradnja veletržnice ribe i ribljih proizvoda u Tribunju

Status: Zatvoren od 11.04.2011.
Referenca: EuropeAid/131009/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor uključuje izvođenje svih radova potrebnih za završetak izgradnje objekta veletržnice u Tribunju kao mjesta za prvu prodaju ribe i ribljih proizvoda.
Radovi će se provoditi u skladu s FIDIC uvjetima ugovora za graditeljstvo (New Red Book), odgovarajućim posebnim uvjetima te važećoj legislativi iz područja izgradnje. Svi radovi bi trebali biti izvršeni u skladu sa izdanom građevnom dozvolom ( Rješenjem o uvjetima građenja) i odgovarajućom projektnom dokumentacijom. Ugovor obuhvaća sve građevinske, instalaterke i obrtničke radove za dovršetak objekta veličine cca 399 m2, uključujući i radove na ugradnji rashladnih uređaja,uređenju okoliše te priključenju na komunalnu infrastrukturu.

Dokumenti

Izgradnja Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije (BioCentar)

Status: Zatvoren od 16.04.2012.
Referenca: EuropeAid/130687/D/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Svrha ovog projekta je izvođenje radova na izgradnji Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija. BioCentar će biti smješten u području Borongaja u Zagrebu. Zgrada će uključivati laboratorijski i uredski prostor.
Izgradnja će se obavljati u skladu sa FIDIC uvjetima izvođenja građevinskih radova (FIDIC Conditions of Contract for Construction for Building and Engineering Works designed by the Employer) – “Crvena knjiga”, prvo izdanje 1999, i vezanim Posebnim uvjetima.
Dokumenti
Povratak na vrh