Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Nabava cjepiva za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren od 02.04.2012.
Referenca: EuropeAid/132154/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je osiguranje dostupnosti dodatnih 1.077.100 cjepiva u svrhu oralne vakcinacije lisica protiv bjesnoće za distribuciju u dvije kampanje u 2012. Dodatne količine su potrebe kako bi se pokrilo povećanje teritorija s originalno planiranih 35.000 km2 na cijelo područje Republike Hrvatske, izuzev jadranskih otoka. Ukupan iznos dodatnih količina koja se nabavlja je 538.500 koja će biti podijeljena na tri pojedine dostave za tri regije distribucije.
Dokumenti

Nabava opreme za nacionalni informacijski sustav za nadzor zaštite prirode

Status: Zatvoren od 28.01.2013.
Referenca: EuropeAid/132085/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj projekta „Jačanje kapaciteta za pripremu rukovoditeljskih planova te jačanje inspekcije za zaštitu prirode za predložene NATURA 2000 lokacije“ je očuvanje postojeće bio-raznolikosti u Hrvatskoj. Svrha projekta je jačanje inspekcije nadzora za predložene NATURA 2000 lokacije. Predmet nabave je implementacija učinkovitog nadzora za predložene NATURA 2000 lokacije putem nabave i instalacije potrebne IT opreme, pripadajućih aplikacija te ostale opreme potrebne pri radu na terenu: servera za baze podataka, servera za pristup korisnika putem interneta, sustava zaštite pristupa i komunikacijske opremu, računala, monitora, printera, skenera, prijenosnih računala, GPS uređaja, digitalnih fotoaparata, videokamera, mikročip čitača, softvera za sistemski dio sustava i aplikacije, uslužnog softvera za CAD i GIS, aplikacija za upravljanje bazama podataka za GIS i GEO, opreme za hvatanje životinja, dodataka za konfiguraciju te zaštitu sustava.
Dokumenti

Nabava opreme za granične inspekcijske postaje Stara Gradiška, Metković, Karasovići i Luka Ploče

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/131820/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske i fitosanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme, isporuka i postavljanje (spajanje) opreme za novoizgrađenu veterinarsku i fitosanitarnu postaju na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Metković i Karasovići i u luci Ploče.
Dokumenti

Nabava laboratorijske opreme za gospodarenje vodama i otpadnim vodama u Karlovcu.

Status: Zatvoren od 30.09.2011.
Referenca: EuropeAid/131807/L/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava laboratorijske opreme (uključujući namještaj i prateću IT opremu), kojim će se omogućiti ocjena učinkovitosti i pravilnog rada pročišćivaća otpadnih voda.
Dokumenti
Povratak na vrh