Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Nabava IT opreme, laboratorijske opreme, kaveza za životinje i vozila za granične inspekcijske postaje Bajakovo i Zagreb – ponovljena objava za lotove 4, 6, 7 i 9”

Status: Zatvoren od 07.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132717/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske, fitosanitarne i sanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme za novoizgrađenu veterinarsku, fitosanitarnu i sanitarnu postaju u Zračnoj luci Zagreb i veterinarsku postaju na cestovnom prijelazu Bajakovo.
Dokumenti

Potpora reformi kaznenog postupka - nabava informatičke opreme i audio-vizualne opreme (faza 2)

Status: Zatvoren od 21.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132532/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava opreme (oba lota), dostava (oba lota), istovar (oba lota), instalacija (Lot 2) i poslije-prodajne usluge (oba lota) opreme za prostorije za ispitivanje u svrhu potpore Ministarstvu pravosuđa , Državnom odvjetništvu i Ministarstvu unutarnjih poslova u provedbi novog kaznenog postupka, kao i za poboljšanje djelotvornosti i učinkovitosti predistražnog postupka. Soba za ispitivanje je potpuno rješenje za digitalni intervju koje omogućuje istražiteljima snimanje, reprodukciju, bilježenje, spremanje i upravljanje audio / video snimkom ispitivanja osumljičenika/svjedoka.
Dokumenti

Isporuka i ugradnja ICT opreme u BROP na temelju analize potreba i tehničkih specifikacija za nabavu ICT opreme

Status: Najava
Referenca: EuropeAid/132322/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava osnovne informatičke opreme (osobna računala, pisači) kako bi se osigurao BROP / MA sa sredstvima potrebnim za ispunjavanje svakodnevnih dužnosti postojećeg osoblja, te osoblja koje će biti zaposleno. Kroz ugovor će se također nabaviti osnovna prezentacijska oprema te će se osigurati serveri za potrebe pohrane i poboljšanje sigurnosti podataka.
Dokumenti

Osiguravanje grafičkih procesora kao resursa u području naprednog računarstva

Status: Zatvoren od 19.06.2012.
Referenca: EuropeAid/133025/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta je omogućiti jednostavan pristup novim računalnim infrastrukturama i naprednom računarstvu (HPC) malim i srednjim poduzećima utemeljenih na znanju i naprednoj tehnologiji, javnim istraživačkim organizacijama (PRO) i visokoškolskim ustanovama (HEI) kako bi mogli doprinijeti bržem rastu i povećati svoju konkurentnost i učinkovitost na lokalnom, regionalnom i globalnom tržištu. Nabava grafičkih procesora – GPU računalnih čvorova i integracija u postojeću hrvatsku nacionalnu grid infrastrukturu (CRO NGI) značajno će unaprijediti istraživanje i razvoj te omogućiti bolju suradnju znanstvene zajednice i gospodarstva na zajedničkim istraživačkim projektima.
Dokumenti
Povratak na vrh