Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Nabava opreme za jačanje kapaciteta institucija za krv, tkiva i stanice

Status: Zatvoren od 26.04.2013.
Referenca: EuropeAid/133631/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je nabava i isporuka medicinske opreme za Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu i Banku krvi kako bi se povećala dostupnost, kvaliteta i sigurnost krvi, tkiva i stanica za ljudsku primjenu i osigurala najviša moguća razina javne zdravstvene zaštite.

Dokumenti

Nabava laboratorijske opreme, hladnjača i vozila za Hrvatsku veterinarsku službu

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/133368/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je nabava, dostava, istovar, instalacija (Lot 3, 4, 5) i edukacija (Lot 4, Lot 5) za laboratorijsku opremu, hladnjača i rashladnih vozila za poboljšanje kvalitete uzoraka i dijagnostičkog kapaciteta Nacionalnog referentnog laboratorija za bjesnoću. Rashladna vozila će se nabaviti kako bi se osigurao hladni lanac, te poboljšala kvaliteta dostavljenih uzoraka. Nadalje, stacionarne hladnjače u svakoj ispostavi Hrvatskog veterinarskog instituta će osiguravati odgovarajuću temperaturu uzoraka prije početka testiranja. Stacionarne hladnjače će biti odijeljene u dva dijela, prvi dio je predviđen za uzorke prije testiranja, a drugi dio služi za odlaganje lešina, nakon testiranja do transporta u objekt za neškodljivo uništavanje (kafileriju). Laboratorijska oprema se nabavlja u svrhu očekivanog povećanja količine uzoraka u skladu s aktivnostima vezanih za procjenu pokrivenosti i učinkovitost oralne vakcinacije.
Dokumenti

Nabava vakcine za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren od 03.12.2012.
Referenca: EuropeAid/133346/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je osiguranje dostupnosti 2.827.100 cjepiva u svrhu oralne vakcinacije lisica protiv bjesnoće za distribuciju u dvije kampanje (proljeće i jesen) u 2013. Ukupan iznos dodatnih količina koja se nabavlja po kampanji je 1.413.550 koja će biti podijeljena na tri pojedine dostave za četiri regije distribucije. Cjepivo mora biti skladišteno u odgovarajućim uvjetima u skladu s propisima. Temperatura skladištenja cjepiva mora biti minimalno -20˚C s vremenom skladištenja od četiri do šest mjeseci.
Dokumenti

Isporuka i instalacija ICT opreme u Tijelo nadležno za OP na temelju analize potreba i tehničkih specifikacija za nabavu ICT opreme

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/133288/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je nabava, dostava, istovar, instalacija te usluge nakon prodaje od strane dobavljača za slijedeće proizvode: All-in-one računala, prijenosna računala, pisači, skeneri, digitalni fotoaparat i poslužitelja. Ugovor će snabdjeti tijelo nadležno za OP sa informatičkom opremom potrebnom za ispunjavanje svakodnevnih dužnosti zaposlenika i osoba koje će se zaposliti u skladu s akcijskim planom. Ugovor će doprinijeti rješavanju potreba za pohranom i sigurnosnim zahtjevima kroz nabavu poslužitelja
Dokumenti
Povratak na vrh