Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Razvoj informacijsko-telekomunikacijskih usluga za obrtnika, nabava opreme

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/134764/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta je nabava opreme u svrhu razvoja informacijsko-telekomunikacijskih usluga za obrtnike u Republici Hrvatskoj, koja uključuje po mjeri izrađen softver, server,tračni uređaj za sigurnosne kopije,UPS, stolna računala, softverske licence i printere.
Dokumenti

Nabava opreme za RIS i glasovni VHF sustav na rijeci Savi

Status: Zatvoren od 05.11.2013.
Referenca: EuropeAid/134551/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ugovor obuhvaća nabavu najbolje moguće i najnovije RIS, VHF i informatičke opremu. Nabava spomenute opreme će doprinijeti uspostavljanju potpuno operativnog riječnog informacijskog servisa i glasovnog VHF sustava na cjelokupnom dijelu rijeke Save na kojem je moguća plovidba u Republici Hrvatskoj što će omogućiti pružanje usluga sukladno RIS direktivi Europske unije. Oprema će se ugraditi kroz zasebni ugovor o pružanju usluga, te će ugradnja započeti tri mjeseca nakon što je odnosna oprema nabavljena.
Dokumenti

Nabava IT opreme za Carinsku upravu

Status: Zatvoren od 23.09.2013.
Referenca: EuropeAid/134514/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je nabava ICT opreme za potrebe Ministarstva financija, Carinske uprave, koja uključuje servere, dodatnu opremu za postojeći sustav pohrane podataka, laserske pisače, laserske pisače u boji, multifunkcijske uređaje, tablet uređaje, prijenosna računala i stolna računala.
Dokumenti

Nabava opreme za integrirano upravljanje granicom – 2. pokretanje postupka

Status: Zatvoren od 15.10.2013.
Referenca: EuropeAid/134512/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj projekta je daljnji doprinos razvoju učinkovitog i ojačanog integriranog sustava upravljanja granicom u Republici Hrvatskoj, koji će uspostaviti veću sigurnost na međunarodnim granicama te umanjiti prekogranični kriminal i ilegalnu migraciju. Svrha projekta je daljnji razvoj učinkovitih carinskih i graničnih kontrola na graničnim postajama koje će biti u stanju osigurati prikladnu zaštitu, te opremanje granične policije u svrhu dostizanja standarda Europske Unije u provođenju graničnih kontrola. Predmet ovog ugovora je nabava opreme za graničnu kontrolu (detektor za narkotike i eksplozive).
Dokumenti
Povratak na vrh