Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Izrada studije izvedivosti i procjena utjecaja na okoliš za nadogradnju i modernizaciju uzduž Koridora X (deset) u RH

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125331/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je priprema dokumentacije za procjenu izvedivosti, opravdanosti, te utjecaja na okoliš obnove i modernizacije paneuropskog Koridora X u RH na cijeloj dužini njegove rute od 316 km. Potrebno je izraditi slijedeće dokumente: studiju izvedivosti uključujući skupljanje podataka, prometnu studiju, pregled uvjeta, shemu modernizacije, financijsku i ekonomsku analizu, analizu troškova i koristi, te procjenu stanja okoliša.
Dokumenti

Potpora sudskoj administraciji i poboljšanje rješavanja slučajeva

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125616/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj projekta je uspostavljanje učinkovitije sudske administracije i načina
rješavanja slučajeva u svim sudovima RH zasnovano na rezultatima prethodnih i tekućih projekata vezanih za integrirani sustav za rješavanje slučajeva (ICMS) koji su financirani od strane EU ili Zapadnog Balkana (WB).
Dokumenti

Poboljšanje pravnog sustava u Hrvatskoj

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/124029/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj ovog projekta je pojačanje vladavine prava i olakšanje pristupa pravnom sustavu običnim ljudima. Posebni cilj je poboljšanje procesa donošenja Zakona o pravnoj pomoći u skladu sa EU standardima, pojačanje kapaciteta pravnog i sudačkog kadra odgovornog z pružanje pravne pomoći, kao i podizanje svijesti hrvatskog puka o pravnom sustavu.
Dokumenti
Povratak na vrh