Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Uspostava informatičkog sustava za ovrhu

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/131559/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ugovora je izrada funkcionalnosti IT sustava za provedbu ovrhe. U sklopu ovog ugovora odredit će se IT povezivost institucija koje čine dio novog ovršnog sustava te će se pripremiti odgovarajuće preporuke. Konzultant je obvezan izvršiti komparativni pregled IT sustava za provedbu ovrhe zemalja članica EU, dati preporuke i izraditi dizajn IT sučelja za institucije, pripremiti tehničke i funkcionalne specifikacije specifičnog softwarskog rješenja za podršku poslovnim procesima ovrhovoditelja i razmjenu podataka.
Dokumenti

Ugovor o uslugama za pripremu projektne dokumentacije za izgradnju terminala na unutarnjem plovnom putu za opasne terete u Slavonskom Brodu

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/130909/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Kroz ovaj ugovor konzultanti će pripremiti svu potrebnu tehničku dokumentaciju za izgradnju budućeg terminala za opasne terete u riječnoj luci Slavonski Brod. Izgradnja se planira provesti kroz FIDIC ugovor o radovima koji se planira provesti nastavno na ovaj ugovor o uslugama. U sklopu ugovora pripremiti će se i nacrt projektne prijave, te natječajna dokumentacija za budući ugovor o radovima, te nadzor radova kroz ugovor o uslugama.
Dokumenti

Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava (faza II)

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/129381/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj ugovor se smatra dijelom projekta "Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava" iz IPA komponente I - Pomoć u tranziciji i izgradnji institucija. Navedeni projekt se sastoji od dva ugovora. Softver bi trebao sadržavati modul za upravljanje dokumentima, potpuno funkcionalni modul za upravljanje poslovnim procesima, te modul za konverziju (migraciju) datoteka.
Softver bi trebao biti prilagođen za održavanje svih digitalnih i digitaliziranih zapisa, te za upravljanje svim poslovnim procesima u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode.
Dokumenti

Izrada sektorskih studija, dokumentacije za programiranje i niza pripremljenih projekata

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/127825/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog projekta je jačanje kapaciteta operativne strukture Operativnog programa za regionalnu konkurentnost pružanjem potpore u izradi dokumentacije za programiranje i niza pripremljenih projekata za slijedeće razdoblje programiranja, te jačanje kapaciteta svih relevantnih dionika za pripremu visokokvalitenih projekata ili shema i apsorbiranje sredstava iz IPA fondova.
Dokumenti
Povratak na vrh