Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

Sve kategorije

Potpora operativnoj strukturi programa poticanja regionalne kurentnosti uz jačanje upravljanja operativnim programom – Faza II

Status: Najava
Referenca: EuropeAid/131739/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog ugovora o tehničkoj pomoći je osigurati učinkovito i djelotvorno upravljanje operativnim programom i konsolidirati sustave, procese, kapacitete i vještine za upravljanje sredstvima iz EU fondova od strane Operativne strukture. Također će se kroz projekt provesti daljnji razvoj institucionalnih kapaciteta za upravljanje i apsorpciju IPA i, u budućnosti, Strukturnih fondova.
Dokumenti

Fond za ulaganje u znanost i inovacije – Faza II

Status: Zatvoren od 10.02.2012.
Referenca: EuropeAid/131720/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj projekta je pružanje tehničke pomoći korisnicima bespovratnih sredstava (Visokoškolske ustanove i javno istraživačke organizacije) koji su sredstva dobili u sklopu sheme dodjele bespovratnih sredstava Fonda za ulaganje u znanost i inovacije (drugi poziv). Pomoć se odnosi na vođenje projekta ( kao što je priprema sekundarne nabave, izvještavanje i pitanja vidljivosti) u svrhu uspješne provedbe istog.
Shema dodjele bespovratne pomoći je osmišljena kako bi se osigurala sredstva za projekte u području znanosti i tehnologije – razvoj transfera tehnologije vezanog uz usluge na hrvatskim visokoškolskim ustanovama i javno istraživačkim organizacijama za unapređenje suradnje znanosti i industrije kroz suradnju na znanstvenim projektima i slično.
Dokumenti

Uspostava informatičkog sustava za ovrhu

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/131559/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ugovora je izrada funkcionalnosti IT sustava za provedbu ovrhe. U sklopu ovog ugovora odredit će se IT povezivost institucija koje čine dio novog ovršnog sustava te će se pripremiti odgovarajuće preporuke. Konzultant je obvezan izvršiti komparativni pregled IT sustava za provedbu ovrhe zemalja članica EU, dati preporuke i izraditi dizajn IT sučelja za institucije, pripremiti tehničke i funkcionalne specifikacije specifičnog softwarskog rješenja za podršku poslovnim procesima ovrhovoditelja i razmjenu podataka.
Dokumenti

Priprema budućih programskih dokumenata i pripadajućih projektnih prijedloga

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/131491/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj projekta je pomoć pri povećanju apsorpcijskog kapaciteta operativne strukture za Operativni programa za regionalnu konkurentnost (OPRK) pomažući Upravi za OPRK (budućem upravljačkom tijelu za OPRK za vrijeme strukturalnih fondova) u pripremi operativnog programa za period programiranja od 2014. do 2020. godine i u pripremi brojnih strateški odabranih infrastrukturnih projekata i nacionalnih projekata identificiranih u sklopu projektnih prijedloga za OPRK strukturalne fondove. Projekt također uključuje i aktivnosti podizanja svijesti o Europskom fondu za regionalni razvoj i mogućnostima financiranja kroz OPRK.
Dokumenti
Povratak na vrh