Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » U SAFU održane dvije online edukacije na temu „Nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekata”

Novosti

U SAFU održane dvije online edukacije na temu „Nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekata”

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije su u utorak, 8. rujna te u petak, 11. rujna 2020. godine, održane online edukacije za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova na temu „Nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“.

Korisnicima se kroz ove edukacije nastojalo dodatno ukazati na značaj nepravilnosti kao i na najčešće probleme u provedbi projekata.

Edukaciju su 8. rujna održali Ilija Marunica iz Ureda za kontrolu provedbe projekata III i Sanja Jorgić iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, a kao podrška predavačice sudjelovale su Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata te Mirela Zukić iz Ureda za provjeru nabave. Edukaciju 11. rujna održali su Hrvoje Mudrić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata te Ines Koščević iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, dok su kao podrška predavačice na ovoj edukaciji sudjelovale Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata te Žana Papić iz Ureda za ugovaranje.

Sve novosti
Povratak na vrh