Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » U SAFU održana online edukacija na temu „Nepravilnosti”

Novosti

U SAFU održana online edukacija na temu „Nepravilnosti”

U SAFU održana online edukacija na temu „Nepravilnosti”

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu, 15. rujna održana online edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova na temu „Nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“ u okviru Poziva:

“ITU – Nikola Tesla poduzetnički centar (NTPC)”; “ITU-,,Zagreb za inovacije" StartUp Factory Zagreb - faza II”, “Provedba Intervencijskog plana Grada Benkovca, Knina, Belog Manastira i Općine Darda”, "Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu", "ITU - Obnova toplinarstva Grada Rijeke", "Poziv za sufinanciranje izgradnje obilaznice Apševaca i Lipovca – Sanacija opasnog mjesta na državnoj cesti D57", "Poziv za sufinanciranje podvožnjaka u Ulici sv. L. B. Mandića u Osijek", "ITU - Sustav biciklističkih staza Urbane aglomeracije Zagreb", "Poziv za sufinanciranje uvođenja inteligentnih transportnih sustava na funkcionalnom prometnom području Grada Splita"; „Unaprjeđivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije - druga faza”.

Na edukaciji je sudjelovalo više od 30 predstavnika korisnika, a kroz edukaciju se nastojalo dodatno ukazati na značaj nepravilnosti kao i na najčešće probleme u provedbi projekata.

Edukaciju je održala Ena Knežević iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti.

Sve novosti
Povratak na vrh