Naslovnica » Novosti » U SAFU održana edukacija za korisnike iz sektora Prometa

Novosti

U SAFU održana edukacija za korisnike iz sektora Prometa

U SAFU održana edukacija za korisnike iz sektora Prometa

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u četvrtak i petak, 24 i 25. listopada 2019. godine, održana Uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

  • „Poziv na dostavu projektnog prijedloga u postupku izravne dodjele bespovratnih sredstava za strateški projekt ''E-mobilnost'',
  • „Poziv na dostavu projektnih prijedloga Biciklističke staze urbane aglomeracije Osijek”,
  • „Poziv na dostavu projektnog prijedloga u postupku izravne dodjele bespovratnih sredstava za strateški projekt ''Implementacija sustava e-ticketing u Promet d.o.o. Split putem ITU mehanizma''

Edukaciju su održale Renata Tomičić i Dragica Dujić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Mirna Beljan iz Ureda za informiranje, međunarodne i horizontalne poslove, Vedrana Vrabelj iz Ureda za provjeru nabave i Žana Papić iz Ureda za ugovaranje.

Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh