Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Gostovanje ravnatelja Tomislava Petrica u emisiji "Lokalno"

Gostovanje ravnatelja Tomislava Petrica u emisiji "Lokalno"

Gostujući u emisiji „Lokalo“, TV Virovitica, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric dotaknuo se provedbe projekata iz Operativnog razdoblja 2014. – 2020. „Konkurentnost i kohezija“ koji se uspješno privodi kraju te planova i priprema  za novo financijsko razdoblje.  

Opširnije
Svečano otvoren Tehnološko inovacijski centar Virovitica

Svečano otvoren Tehnološko inovacijski centar Virovitica

U Virovitici je svečano otvoren Tehnološko inovacijski centar, čija je vizija postati referentno istraživačko mjesto u Slavoniji, ali i u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj, za dva važna cilja – savjetovanje te analizu i razvoj u području poljoprivrede, biotehnologije i prehrambene tehnologije.

Opširnije
SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

Stručnjaci iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje su u srijedu, četvrtak i petak, 12., 13., i 14. svibnja  održali online edukaciju  za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva: ITU – Centar za mlade (faza II.) – Parterno uređenje okoliša Centra za mlade u sklopu bivše vojarne u ulici Stjepana Radića u Zadru; ITU - Obnova brownfield lokacije nekadašnjeg kina Edison, ITU – Mehanika – polivalentni centar, ITU - Revitalizacija brownfield lokacija Urbane aglomeracije Rijeka, ITU - Revitalizacija nekadašnjeg kina Edison u funkciji pokretanja integriranih turističkih programa u gradu Karlovcu, ITU - Razvoj zone Dračevac - Tehnološki park Split – Dračevac, Unaprjeđenje poduzetničke infrastrukture urbane aglomeracije Osijek, priprema IRI infrastrukturnih projekata, Unaprjeđivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije - druga faza.

Opširnije
Povratak na vrh