Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Informativna radionica za pozive iz programa IPA 2012

Informativna radionica za pozive iz programa IPA 2012

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u sklopu IPA programa, I komponente, programskog razdoblja 2012, u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, organizirali su info-radionicu za tri objavljena poziva:

• Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava

• Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima

• Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva

Opširnije

Natječaj za zapošljavanje od 10. srpnja - Obavijest kandidatima

Obavještavaju se kandidati koji su se javili na Javni natječaj za zapošljavanje objavljen 10. srpnja da će se psihologijsko testiranje održati 3. i 4. rujna 2013. u prostorijama SAFU.

Svi kandidati koji udovoljavaju uvjetima natječaja i koji su pravovremeno predali potpunu dokumentaciju bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom terminu testiranja (molimo provjeravati i junk-mail u inboxu).

Opširnije

Objavljen natječaj za popunjavanje radnih mjesta

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije objavila je 5. rujna 2011. godine natječaj za popunjavanje radnih mjesta u Uredu za ugovaranje, Uredu za pripremu i provedbu projekata i Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Opširnije
Povratak na vrh