Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata „Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima prema PRAG-u“

Održana Otvorena vrata „Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima prema PRAG-u“

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 29. siječnja 2014. u okviru projekta Otvorena vrata održana je radionica na temu  „Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima prema PRAG-u“ koju su vodile gđa Andrijana Jurin Vidović i gđa Ana Crnčec, više stručne savjetnice u Službi za financije u okviru programa IPA i Prijelaznog instrumenta, SAFU.

Opširnije

Informativna radionica za Poziv na dostavu prijedloga „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je otvoreni Poziv na dostavu prijedloga „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“. Informativna radionica za sve potencijalne prijavitelje održat će se 11. veljače 2014. godine u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Predviđeno trajanje sastanka je od 10:00 do 16:30 sati.

Opširnije

Završen projekt potpore nacionalnom viznom sustavu

U Ministarstvu vanjskih i europskih poslova održava je svečanost zatvaranja projekta "Potpora nacionalnom viznom ustavu". Radi se o twinning light projektu hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova i finskog Ministarstva vanjskih poslova, u vrijednosti od 250 000 eura, financiranog putem Europske komisije. Uzvanike su pozdravili Peter Stenlund, državni podtajnik u finskom Ministarstvu vanjskih poslova i Andreja Metelko-Zgombić, pomoćnica ministrice vanjskih i europskih poslova, a voditeljice ovog projekta Päivi Blinnikka iz finskog i Maja Teider iz hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova predstavile su glavne aktivnosti provedenih u razdoblju od šest mjeseci.

Opširnije
Povratak na vrh