Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, nastavlja s praksom treninga, o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama (eng. Practical Guide to EC External Aid Contract Procedures), za Jedinice za provedbu projekata (JPP) pod nazivom „Otvorena vrata".

Opširnije

SAFU: Zatvoren natječaj za 19 radnih mjesta

Prošli utorak, 9. ožujka 2010. bio je zadnji dan za podnošenje zamolbi za 19 radnih mjesta u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU). Obrada prijava je u tijeku te je u ovom trenutku nepoznat konačan broj zaprimljenih zamolbi. Nepotpune i nepravovremene prijave se neće razmatrati. Sve nove informacije o natječaju, kao i obavijesti o rasporedu testiranja kandidata pravovremeno će se objavljivati na Internet strancima SAFU.

Opširnije

Svečano otvaranjeTwinning light projekta „Jačanje stručnog kapaciteta hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode u implementaciji europskog zakonodavstva za lijekove“

U petak, 10. prosinca 2010. godine, s početkom u 11 sati u Palace Hotelu Zagreb, u organizaciji hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, održat će se svečanost otvaranja Twinning light projekta „Jačanje stručnog kapaciteta hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode u implementaciji europskog zakonodavstva za lijekove“.

Cilj ovog projekta, vrijednog 250 000 eura, je ojačati ocjenu i provjeru kakvoće lijekova za ljudsku uporabu u skladu s europskim standardima. Projekt je potpora daljnjem razvoju i jačanju operativnog kapaciteta hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Projekt će doprinijeti kontinuiranom usvajanju europskih standarda što je trajni cilj Republike Hrvatske.

Opširnije
Povratak na vrh