Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Najavljeni novi natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava Europske unije organizacijama civilnog društva

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije objavila je godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava Europske unije organizacijama civilnog društva za 2012. godinu.

Organizacijama civilnog društva kroz planirane sheme dodjele bespovratnih sredstava bit će na raspolaganju ukupno 3.3 milijuna eura, od kojih će 2.805 milijuna eura financirati EU.

Opširnije
Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, nastavlja s praksom treninga, o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama (eng. Practical Guide to EC External Aid Contract Procedures), za Jedinice za provedbu projekata (JPP) pod nazivom „Otvorena vrata".

Opširnije

SAFU: Zatvoren natječaj za 19 radnih mjesta

Prošli utorak, 9. ožujka 2010. bio je zadnji dan za podnošenje zamolbi za 19 radnih mjesta u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU). Obrada prijava je u tijeku te je u ovom trenutku nepoznat konačan broj zaprimljenih zamolbi. Nepotpune i nepravovremene prijave se neće razmatrati. Sve nove informacije o natječaju, kao i obavijesti o rasporedu testiranja kandidata pravovremeno će se objavljivati na Internet strancima SAFU.

Opširnije
Povratak na vrh