Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Potpisan ugovor Rehabilitacija željezničke pruge na dionici Vinkovci – Tovarnik – državna granica iz programa ISPA vrijedan 41.766.847,33 eura

U sklopu pretpristupnog programa ISPA, namijenjenog financiranju infrastrukturnih projekata u području prometa i zaštite okoliša, potpisan je prvi ugovor o izvođenju radova iz projekta Rehabilitacija željezničke pruge na dionici Vinkovci - Tovarnik - državna granica. Ugovor je vrijedan 41.766.847,33 eura, od čega Europska komisija bespovratno dodjeljuje 15.871.401,99 eura, dok je ostatak sredstava osiguran iz proračuna RH.
Ugovor je sklopljen sa talijanskom tvrtkom SALCEF Construzioni Edili e Ferroviarie SpA. Krajnji korisnik projekta su Hrvatske željeznice d.o.o., dok se koordinacija projekta provodi preko Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Opširnije

Najava: Održat će se Otvorena vrata na temu „Ugovori o pružanju usluga – napredna radionica“

Otvorena vrata na temu „Ugovori o pružanju usluga – napredna radionica“ održat će se u u srijedu, 7. rujna 2011. od 9.00 do 16.15 sati u Velikoj dvorani, SAFU. Radionicu će voditi gđa Andrijana Jurin Vidović, savjetnica u Uredu za financije, gosp. Zvonimir Marić, savjetnik u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata i gosp. Neven Drozdek, savjetnik u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Opširnije
Povratak na vrh