Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Započeo novi twinning projekt

Započeo novi twinning projekt

Agencija za reviziju sustava provedbe programa Europske unije korisnica je Twinning light projekta „Daljnje jačanje kapaciteta Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije (Tijela za reviziju) za reviziju kohezijskog, ribarskog i poljoprivrednih instrumenata Europske unije”.

Opširnije
Održana Otvorena vrata „Upravljanje rizicima“

Održana Otvorena vrata „Upravljanje rizicima“

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu 28. svibnja 2014. godine u okviru programa edukacije Otvorena vrata održana je radionica na temu Upravljanje rizicimakoju su održali gđa Alisa Tumpa i gosp. Daniel Pejić iz Ministarstva financija.

Opširnije

Sustav za praćenje sudskih predmeta (eSpis) uveden na 33 općinska suda u RH

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske uspješno je završilo uvođenje sustava za praćenje sudskih predmeta (eSpis) na preostala 33 općinska suda u Republici Hrvatskoj, čime je završilo postepeno uvođenje eSpis sustava na sve trgovačke, županijske i 65 općinskih sudova u RH. Uvođenje sustava na hrvatske sudove započelo je u studenom 2008. godine u sklopu PHARE 2006 programa, a dovršeno je ovim projektom vrijednim 519.989,00 eura kojeg je sa 85% sredstava sufinancirala Europska unija u sklopu IPA 2009 programa.

Opširnije
Povratak na vrh