Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Najava: Održat će se Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova

Peti po redu Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova održat će se u razdoblju od 14. do 23. rujna 2011. godine.

Prvi ciklus predavanja održat će se 14, 15. i 16. rujna 2011. godine te drugi ciklus predavanja 22. i 23. rujna 2011. godine u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU), Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, Velika dvorana.

Opširnije

Najava: Svečanost otvaranja Twinning projekta

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Delegacija Europske unije u RH organiziraju svečanost otvaranjaTwinning projekta “Daljnje usklađivanje zakonodavstva s područja sigurnosti cestovnog prometa, jačanje i razvoj administrativnih kapaciteta ministarstava na području cestovnog prometa” financiranog u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2008

Opširnije

Oglas za posao u okviru IPA 2010 Twinning projekta: "Jačanje administrativne i institucionalne sposobnosti Porezne uprave RH u području primjene propisa o PDV-u vezanih uz zajedničko tržište EU"

Oglas za posao u okviru gore navedenog Twinning projekta iz programa IPA 2010 po nazivom: "Jačanje administrativne i institucionalne sposobnosti Porezne uprave RH u području primjene propisa o PDV-u vezanih uz zajedničko tržište EU" se nalazi u privitku.

Napomena: Promijenjena je E-mail adresa za dostavu prijava.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Povratak na vrh