Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Predstavljeni projekti civilnog društva iz programa Phare 2006

Predstavljeni projekti civilnog društva iz programa Phare 2006

U organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, jučer je u Info centru Delegacije Europske komisije održano predstavljanje projekata civilnog društva kojima su dodjeljena bespovratna sredstva Europske unije u sklopu programa PHARE 2006 „Omogućavanje aktivnog doprinosa sektora civilnog društva u pretpristupnom procesu".

Opširnije

Najava: Otvorena vrata „Uvod u Praktični vodič kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama", u četvrtak, 26. veljače

U sklopu projekta Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata pomoći EU „Otvorena  vrata", u četvrtak, 26. veljače 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani, Ulica grada Vukovara 284, održati će se radionica na temu „Uvod u Praktični vodič kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama", koju će voditi Danijela Miković voditeljica Odjela II za CARDS, PHARE i IPA programe, i Ines Gruica, viša savjetnica. Predviđeno je trajanje izlaganja oko 45 minuta.

Opširnije

Zatvoren CARDS 2004 Twinning projekt za zaštitu bilja

CARDS 2004 Twinning projekt "Daljnje jačanje kapaciteta u području sredstava za zaštitu bilja", vrijedan 700.000 eura svečano je danas zatvoren nakon 18 mjeseci provedbe. Cilj projekta je postizanje napretka u regulativi i uporabi sredstava za zaštitu bilja radi poboljšanja zaštite korisnika sredstava, potrošača i okoliša u Hrvatskoj, rečeno je na svečanosti.

Opširnije
Povratak na vrh