Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata „Upravljanje rizicima“

Održana Otvorena vrata „Upravljanje rizicima“

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu 28. svibnja 2014. godine u okviru programa edukacije Otvorena vrata održana je radionica na temu Upravljanje rizicimakoju su održali gđa Alisa Tumpa i gosp. Daniel Pejić iz Ministarstva financija.

Opširnije

Sustav za praćenje sudskih predmeta (eSpis) uveden na 33 općinska suda u RH

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske uspješno je završilo uvođenje sustava za praćenje sudskih predmeta (eSpis) na preostala 33 općinska suda u Republici Hrvatskoj, čime je završilo postepeno uvođenje eSpis sustava na sve trgovačke, županijske i 65 općinskih sudova u RH. Uvođenje sustava na hrvatske sudove započelo je u studenom 2008. godine u sklopu PHARE 2006 programa, a dovršeno je ovim projektom vrijednim 519.989,00 eura kojeg je sa 85% sredstava sufinancirala Europska unija u sklopu IPA 2009 programa.

Opširnije

Održana Otvorena vrata "Ugovori o bespovratnim sredstvima – napredna radionica"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 5. listopada 2011. u okviru projekta Otvorena vrata održana je radionica "Ugovori o bespovratnim sredstvima – napredna radionica", koju su vodile gđa Iva Kreković, savjetnica u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata i gđa Emina Bačevina, savjetnica u Uredu za pripremu i provedbu projekata.

Opširnije
Povratak na vrh