Naslovnica » Novosti

Novosti

Važna obavijest: Natječaj objavljen 18. travnja 2012. za radna mjesta u Uredu za pripremu i provedbu projekata i Uredu za ugovaranje

Zbog produžetka postupka ishođenja potvrda o nekažnjavanju, mole se svi kandidati s predmetnog natječaja koji su podnijeli zahtjev za ishođenjem navedene potvrde a istu još nisu dobili da dostave potvrdu o nekažnjavanju ne stariju od 6 mjeseci najkasnije do 1. lipnja 2012. na adresu Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, osobno ili poštom.

Opširnije
Završen projekt "Kemijska sigurnost"

Završen projekt "Kemijska sigurnost"

Svečano je zatvoren Twinning projekt “Kemijska sigurnost- jačanje pravnog i institucionalnog okvira za zaštitu od opasnih kemikalija” koji se financira u sklopu EU IPA 2007 programa. Projekt s proračunom od 979.157,70 eura u potpunosti je financirala Europska komisija a implementacija projekta trajala je od kolovoza 2010. do svibnja 2012. godine.

Opširnije
Tjedan EU fondova - Ulaganje u budućnost

Tjedan EU fondova - Ulaganje u budućnost

Informativno-edukativni događaj „Tjedan EU fondova“, održati će se od 10. - 14. veljače 2014. godine, u Zagrebu, hotel International, Miramarska cesta 24 s početkom u 10,00 sati, sa svrhom razmjene iskustva Republike Hrvatske i zemalja EU članica odnosno predstavljanje mogućnosti korištenja strukturnih i investicijskih fondova Europske unije u sljedećem financijskom razdoblju 2014. – 2020., prema pojedinim tematskim područjima.

Opširnije
Povratak na vrh