Naslovnica » Novosti

Novosti

Održano predavanje "Priprema twinning projektnog sažetka"

Održano predavanje "Priprema twinning projektnog sažetka"

Predavanje pod nazivom „Priprema twinning projektnog sažetka" održano je četvrtak, 28. svibnja u prostorima Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za djelatnike Jedinica za provedbu projekata, u sklopu tijela državne uprave. Radionicu je vodio Domagoj Šimunović, v.d. twinning koordinatora.

Opširnije

Završen Twinning projekt jačanja upravljanja ljudskim potencijalima MUP-a

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj i Ministarstvo unutarnjih poslova svečano su danas obilježili zatvaranje PHARE 2005 Twinning projekta "Jačanje upravljanja ljudskim potencijalima, sustava obrazovanja i obuke MUP-a, Policijske akademije", kojemu je cilj bila reforma Ministarstva unutarnjih poslova u sklopu pristupanja Europskoj uniji.  

Opširnije

Zajednički projekti Porezne uprave, IBM Hrvatska i Europske komisije

Porezna uprava Ministarstva financija i tvrtka IBM Hrvatska predstavili su danas projekt "Obvezni razvoj VIES sustava", za razmjenu informacija o porezu na dodanu vrijednost, koji je u sklopu programa PHARE 2005 sufinancirala Europska komisija s ciljem pripreme i prilagodbe hrvatskog sustava PDV-a s onim u zemljama članicama Europske unije (EU).

Opširnije
Povratak na vrh