Naslovnica » Novosti

Novosti

Završen projekt "Kemijska sigurnost"

Završen projekt "Kemijska sigurnost"

Svečano je zatvoren Twinning projekt “Kemijska sigurnost- jačanje pravnog i institucionalnog okvira za zaštitu od opasnih kemikalija” koji se financira u sklopu EU IPA 2007 programa. Projekt s proračunom od 979.157,70 eura u potpunosti je financirala Europska komisija a implementacija projekta trajala je od kolovoza 2010. do svibnja 2012. godine.

Opširnije
Tjedan EU fondova - Ulaganje u budućnost

Tjedan EU fondova - Ulaganje u budućnost

Informativno-edukativni događaj „Tjedan EU fondova“, održati će se od 10. - 14. veljače 2014. godine, u Zagrebu, hotel International, Miramarska cesta 24 s početkom u 10,00 sati, sa svrhom razmjene iskustva Republike Hrvatske i zemalja EU članica odnosno predstavljanje mogućnosti korištenja strukturnih i investicijskih fondova Europske unije u sljedećem financijskom razdoblju 2014. – 2020., prema pojedinim tematskim područjima.

Opširnije
Završen dvogodišnji projekt o ZUP-u

Završen dvogodišnji projekt o ZUP-u

U prostorijama Ministarstva uprave održana je svečanost zatvaranja IPA 2008 projekta „Potpora provedbi Zakona o općem upravnom postupku“ čime je dvogodišnji projekt financiran od strane Europske unije uspješno priveden kraju. Ovaj projekt vrijedan 1.601.000 eura je za cilj imao pružanje potpore Republici Hrvatskoj u razvoju pouzdane, otvorene i transparentne javne uprave usmjerene prema korisnicima.

Opširnije
Povratak na vrh