Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Najava: Otvorena vrata „Uvod u Praktični vodič kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama", u četvrtak, 26. veljače

U sklopu projekta Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata pomoći EU „Otvorena  vrata", u četvrtak, 26. veljače 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani, Ulica grada Vukovara 284, održati će se radionica na temu „Uvod u Praktični vodič kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama", koju će voditi Danijela Miković voditeljica Odjela II za CARDS, PHARE i IPA programe, i Ines Gruica, viša savjetnica. Predviđeno je trajanje izlaganja oko 45 minuta.

Opširnije

Zatvoren CARDS 2004 Twinning projekt za zaštitu bilja

CARDS 2004 Twinning projekt "Daljnje jačanje kapaciteta u području sredstava za zaštitu bilja", vrijedan 700.000 eura svečano je danas zatvoren nakon 18 mjeseci provedbe. Cilj projekta je postizanje napretka u regulativi i uporabi sredstava za zaštitu bilja radi poboljšanja zaštite korisnika sredstava, potrošača i okoliša u Hrvatskoj, rečeno je na svečanosti.

Opširnije

Predstavljeni rezultati twinning projekta Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja

Twinning projekt Phare 2005 „Jačanje kapaciteta za upravljanje i provođenje EU politika tržišnog natjecanja i državnih potpora " vrijedan 1,5 mil eura priveden je uspješnom završetku nakon 22 mjeseca provedbe. Dostignuća i uspjeh projekta jučer su predstavili šef Odjela za provedbu projekata Delegacije Europske komisije gospodin Paolo Berizzi, predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja, gospođa Olgica Spevec i predstavnici nadležnih državnih tijela SR Njemačke kao twinning partnera. 

Opširnije
Povratak na vrh