Naslovnica » Novosti

Novosti

Najava: Otvorena vrata „Provedba ugovora o pružanju usluga", u četvrtak, 19.ožujka

Otvorena  vrata na temu „Provedba ugovora o pružanju usluga", održati će se  u četvrtak, 19. ožujka 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.  Radionicu će voditi Ivana Šipić, viši savjetnik u Odjelu I za CARDS, PHARE i IPA programe. Predviđeno je trajanje izlaganja oko 45 minuta.

Opširnije
Otvoreni radovi na Polivalentnom centru u Završju

Otvoreni radovi na Polivalentnom centru u Završju

Prošlog tjedna otvoreni su rekonstrukcijski radovi na Polivalentnom centru u Završju, u istarskoj Općini Grožnjan, koji se financiraju u sklopu projekt R.E.D.D. H.I.L.L., iz programa Phare 2006-Adriatic. Polivalentni centar bit će prvi centar takve vrste u ruralnom okruženju namijenjen organizaciji seminara, radionica, treninga te sličnih kulturnih i turističkih događaja ukupne površine od 329 četvornih metara.

Opširnije

Zatvoren Twinning projekt TARIC za pripremu hrvatske carine za ulazak u EU

Twinning projekt TARIC (Integrirana tarifa zajednice), vrijedan 992.000 eura, uspješno je danas zatvoren nakon 17 mjeseci provedbe. Projekt je u cijelosti financirala Europska unija (EU) u okviru programa PHARE 2005, a inozemni partner hrvatskoj Carinskoj upravi bila je austrijska Agencija za europske integracije i gospodarski razvitak. 

Opširnije
Povratak na vrh