Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata na temu "Uloga odbora za ocijenjivanje ponuda u postupku nabave roba"

Predavanje pod nazivom „Uloga odbora za ocijenjivanje ponuda u postupku nabave roba" održano je u srijedu, 9. rujna u prostorima Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za djelatnike Jedinica za provedbu projekata, u sklopu tijela državne uprave. Radionicu je vodio Borislav Bogunović, pomoćnik ravnteljice pri Ureda za ugovaranje.

Opširnije

Phare 2005: ostvaren značajan napredak na svim područjima statistike

Uz pomoć projekta za restrukturiranje i razvijanje hrvatskog statističkog sustava u sklopu programa Europske unije Phare 2005 postignut je značajan napredak na svim područjima statistike, istaknuto je danas na predstavljanju postignuća tog projekta Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj i Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Opširnije

Najava: Otvorena vrata „Provedba ugovora o pružanju usluga", u četvrtak, 19.ožujka

Otvorena  vrata na temu „Provedba ugovora o pružanju usluga", održati će se  u četvrtak, 19. ožujka 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.  Radionicu će voditi Ivana Šipić, viši savjetnik u Odjelu I za CARDS, PHARE i IPA programe. Predviđeno je trajanje izlaganja oko 45 minuta.

Opširnije
Povratak na vrh