Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata "Upravljanje nepravilnostima"

Održana Otvorena vrata "Upravljanje nepravilnostima"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u četvrtak, 30. siječnja 2014. u okviru projekta Otvorena vrata održano je predavanje na temu  „Upravljanje nepravilnostima“ koje je vodila gđa Lukrecija Kireta, viša stručna savjetnica u Uredu za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA I i Prijelaznog instrumenta.

Opširnije
Uspješno završen projekt "Turistička valorizacija Kanala sv. Ante u Šibeniku"

Uspješno završen projekt "Turistička valorizacija Kanala sv. Ante u Šibeniku"

Uređenjem dječjeg igrališta u uvali Škar, postavljanjem sprava za vježbanje u Minerskoj i drvene ograde na stepeništu prema pristaništu i špilji sv. Ante i službeno završavaju radovi na projektu „Turistička valorizacija Kanala sv. Ante u Šibeniku“. Projekt vrijedan ukupno 1,443.485,54 eura sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Novoizgrađeni sadržaji će dodatno obogatiti ponudu omiljenog šibenskog izletišta.

Opširnije

Važna obavijest: Natječaj objavljen 18. travnja 2012. za radna mjesta u Uredu za pripremu i provedbu projekata i Uredu za ugovaranje

Zbog produžetka postupka ishođenja potvrda o nekažnjavanju, mole se svi kandidati s predmetnog natječaja koji su podnijeli zahtjev za ishođenjem navedene potvrde a istu još nisu dobili da dostave potvrdu o nekažnjavanju ne stariju od 6 mjeseci najkasnije do 1. lipnja 2012. na adresu Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, osobno ili poštom.

Opširnije
Povratak na vrh