Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Europski tjedan u Hrvatskoj

Povodom Dana Europe (9. svibanj), Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj i ove godine obilježava Europski tjedan nizom događanja i aktivnosti.

Opširnije

13 milijuna eura bespovratnih sredstava Europske unije za projekte malih i srednjih poduzetnika te izgradnju poslovne infrastrukture

Mali i srednji poduzetnici u drugoj polovici ove godine ponovno imaju priliku prijaviti se za nepovratna sredstva iz EU pretpristupnih fondova. Na raspolaganju će im biti indikativan iznos od 5 milijuna eura. Predviđeno je raspisivanje natječaja i za dodjelu sredstava za financiranje projekta razvoja i izgradnje poslovne i turističke infrastrukture, u okviru kojeg će na raspolaganju biti indikativan iznos od 8 milijuna eura. 

Opširnije
Održana Otvorena vrata „On-the-spot kontrole“

Održana Otvorena vrata „On-the-spot kontrole“

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u četvrtak 3. svibnja 2012. u okviru projekta Otvorena vrata održano je predavanje „On-the-spot kontrole“ koje su održali gosp. Juraj Ivanković, voditelj odjela u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata, gosp. Tibor Kallay, savjetnik u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata i gđa Dunja Bonacci Skenderović, savjetnica u Uredu za pripremu i provedbu projekata.

Opširnije

Oglas za radno mjesto u okviru IPA 2009 Twinning projekta "Unapređenje kapaciteta stručnjaka za zaštitu prava i interesa djece i mladih smještene u domove za djecu i mlade s poremećajima u ponašanju"

Oglas za radno mjesto u okviru gore navedenog Twinning projekta iz programa IPA 2009 po nazivom: "Unapređenje kapaciteta stručnjaka za zaštitu prava i interesa djece i mladih smještene u domove za djecu i mlade s poremećajima u ponašanju" se nalazi u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Povratak na vrh