Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Objavljen novi natječaj za organizacije civilnog društva

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisala je natječaj u okviru pretpristupnog programa IPA 2010 Potpora naporima organizacija civilnog društva za praćenje i promicanje transparentnosti, učinkovitosti, odgovornosti i uključivosti javne uprave u borbi protiv korupcije, kao potpora Europske unije i Vlade RH jačanju doprinosa organizacija civilnoga društva provedbi antikorupcijskih mjera u procesu pristupanja EU, u ukupnom iznosu od 630.000,00 eura.

Opširnije

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture otvoren IPA twinning projekt

Obilježeno je službeno otvaranje IPA twinning projekta “Daljnje usklađivanje zakonodavstva s područja sigurnosti cestovnog prometa, jačanje i razvoj administrativnih kapaciteta ministarstava na području sigurnosti cestovnog prometa”.

Cilj ovog projekta je unaprijediti sigurnost cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj, osiguravajući veću efikasnost sustava inspekcijskog nadzora cestovnog prometa i kontrole primjene socijalnih propisa s područja cestovnog prometa  putem povećavanja kapaciteta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te ostalih uključenih tijela.

Projekt s proračunom od 900.000 eura financira Europska komisija i trajat će do ožujka 2013. godine.

Opširnije
Održana Otvorena vrata "Ugovori o pružanju usluga – napredna radionica"

Održana Otvorena vrata "Ugovori o pružanju usluga – napredna radionica"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 7. rujna 2011. u okviru projekta „Otvorena vrata“ održana je radionica "Ugovori o pružanju usluga – napredna radionica", koju su vodili gđa Andrijana Jurin Vidović, savjetnica u Uredu za financije, gosp. Zvonimir Marić, savjetnik u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata i gosp.Neven Drozdek, savjetnik u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Opširnije
Povratak na vrh