Naslovnica » Novosti

Novosti

Phare 2005: ostvaren značajan napredak na svim područjima statistike

Uz pomoć projekta za restrukturiranje i razvijanje hrvatskog statističkog sustava u sklopu programa Europske unije Phare 2005 postignut je značajan napredak na svim područjima statistike, istaknuto je danas na predstavljanju postignuća tog projekta Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj i Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Opširnije

Najava: Otvorena vrata „Provedba ugovora o pružanju usluga", u četvrtak, 19.ožujka

Otvorena  vrata na temu „Provedba ugovora o pružanju usluga", održati će se  u četvrtak, 19. ožujka 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.  Radionicu će voditi Ivana Šipić, viši savjetnik u Odjelu I za CARDS, PHARE i IPA programe. Predviđeno je trajanje izlaganja oko 45 minuta.

Opširnije
Otvoreni radovi na Polivalentnom centru u Završju

Otvoreni radovi na Polivalentnom centru u Završju

Prošlog tjedna otvoreni su rekonstrukcijski radovi na Polivalentnom centru u Završju, u istarskoj Općini Grožnjan, koji se financiraju u sklopu projekt R.E.D.D. H.I.L.L., iz programa Phare 2006-Adriatic. Polivalentni centar bit će prvi centar takve vrste u ruralnom okruženju namijenjen organizaciji seminara, radionica, treninga te sličnih kulturnih i turističkih događaja ukupne površine od 329 četvornih metara.

Opširnije
Povratak na vrh