Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Oglas za posao u okviru Twinning projekta iz programa IPA 2009 "Profesionalni razvitak sudskih savjetnika i budućih sudaca i državnih odvjetnika kroz uspostavu samoodrživog sustava izobrazbe"

Oglas za posao u okviru gore navedenog Twinning projekta iz programa IPA 2009 pod nazivom: "Profesionalni razvitak sudskih savjetnika i budućih sudaca i državnih odvjetnika kroz uspostavu samoodrživog sustava izobrazbe" se nalazi u privitiku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Obilježen završetak radova na projektu obnove dionice željezničke pruge Vinkovci - Tovarnik - državna granica

Obilježen završetak radova na projektu obnove dionice željezničke pruge Vinkovci - Tovarnik - državna granica

Završetak radova na projektu obnove dionice željezničke pruge Vinkovci-Tovarnik-državna granica sufinanciranog iz pretpristupnog programa ISPA Europske unije, obilježen je na željezničkom kolodvoru Vinkovci.

Prigodnim govorima su se obratili Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Zlatko Komadina, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, te Paul Vandoren, šef Delegacije EU u RH.

Opširnije

Otvoren novi twinning projekt

U Zagrebu je svečano predstavljen novi twinning projekt “ Uspostava cjelovitog sustava za zaštitu od diskriminacije” financiran u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2009.

Opširnije
Povratak na vrh