Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

NOVO! Zadnje testiranje kandidata u ponedjeljak!

Zbog velikog broja zaprimljenih zamolbi za posao u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje testiranje kandidata će se provoditi u ponedjeljak, 29. ožujka 2010. Ažurirane informacije vezane za natječaj svi zaineresirani mogu pratiti i dalje na službenim stranicama Središnje agencije.

Opširnije

Važna obavijest: SAFU ne zapošljava vanjske suradnike za terenski rad

S obzirom da smo zaprimili više upita vezano uz navodne vanjske suradnike SAFU koji za određenu financijsku naknadu pomažu gradovima i općinama u direktnoj dodjeli sredstava iz EU programa, ovim putem obavještavamo sve korisnike kako je riječ o lažnom predstavljanju jer SAFU ne zapošljava vanjske stručnjake u postupku dodjele sredstava te ne obavlja terenski rad tijekom postupka dodjele sredstava. Dodjela sredstava iz EU fondova odvija se na temelju transparentnih procedura propisanih od strane Europske komisije uz temeljitu kontrolu Delegacije Europske komisije u RH. Svi gradovi i općine zainteresirani za detaljnije informacije o načinu dobivanja sredstava iz pretpristupnih fondova EU mogu nam se obratiti telefonski ili putem kontakt obrasca na web stranici.

Opširnije

Sabor započeo raspravu o korištenju pretpristupnih fondova

Sabor je jutros započeo raspravu o korištenju pretpristupnih fondova u prvom polugodištu ove godine, a državna tajnica u Ministarstvu financija Ivana Maletić uvodno je naglasila da je mehanizam zajedničkog rada svih ministarstava počeo funkcionirati, a dokaz tomu je, kaže, činjenica da je Europska komisija povukla mjerila u programu PHARE.  

Opširnije
Povratak na vrh