Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Oglas za posao u okviru IPA 2009 Twinning projekta: "Jačanje administrativnih kapaciteta Porezne uprave u području nadzora"

Oglas za radno mjesto u okviru gore navedenog Twinning projekta iz programa IPA 2009 pod nazivom: "Jačanje administrativnih kapaciteta Porezne uprave u području nadzora" se nalazi u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Uređen prvi rudarski muzej iz programa PHARE 2005

Uređen prvi rudarski muzej iz programa PHARE 2005

Projektom "Sveta Barbara - bogatstvo podzemnog svijeta nekad i danas",  financiran iz programa INTERREG IIIA, Slovenija-Mađarska-Hrvatska 2004-2006. sa 277.645,00 eura, uređen je prvi rudarski muzej u prirodi u okolici Samobora. 

Opširnije
Hrvatska može zaštititi interese domaćih brodara

Hrvatska može zaštititi interese domaćih brodara

Po ulasku u Europsku uniju Hrvatska će morati otvoriti natječaje za unutarnji pomorski prijevoz za sve brodovlasnike iz zemalja EU-a, no, postoje načini pomoću kojih se pritom mogu zaštititi interesi domaćih prijevoznika, rečeno je na jučerašnjoj predstavljanju rezultata studije o pristupu tržištu, državnim potporama i kabotaži u pomorskom prometu.  

Opširnije
Povratak na vrh