Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata "Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima – početna radionica"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 14. ožujka 2012. u okviru projekta Otvorena vrata održana je radionica „Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima – početna radionica“ koju su održale gđa Andrijana Jurin Vidović i gđa Davorka Žagar, savjetnice u Uredu za financije i računovodstvo.

Opširnije

Održana Otvorena vrata "Osnove PRAG-a (Praktični vodič kroz postupke nabave EU u kontekstu zemalja nečlanica)"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 28. ožujka 2012. u okviru projekta Otvorena vrata održano je predavanje „Osnove PRAG-a (Praktični vodič kroz postupke nabave EU u kontekstu zemalja nečlanica)“ koje je održala gđa Daniela Tomašević, savjetnica u Uredu za pripremu i provedbu projekata.

Opširnije
Održana Otvorena vrata "Postupak ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa EU – početna radionica"

Održana Otvorena vrata "Postupak ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa EU – početna radionica"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 11. travnja 2012. u okviru projekta Otvorena vrata održana je cjelodnevna radionica "Postupak ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa EU – početna radionica", koju su vodili gđa Aleksandra Bajs i gosp. Ninoslav Vrcelj, savjetnici u Uredu za ugovaranje.

Opširnije
Povratak na vrh