Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Javni natječaj za zapošljavanje - Odjel za informacijski sustav - Obavijest kandidatima

Obavještavaju se kandidati za radna mjesta Savjetnik pomoćnik za informatiku i savjetnik u Odjelu za informacijski sustav da će se testiranje poznavanja engleskog jezika i stručnog znanja održati u petak, 9. prosinca u prostorijama SAFU.

Svi kandidati koji udovoljavaju uvjetima natječaja i koji su pravovremeno predali potpunu dokumentaciju biti će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom terminu testiranja.

Opširnije

Završen projekt "Cro Compete"

Dvogodišnji IPA projekt Europske Unije „Cro Compete – Jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u RH“ uspješno je završen ovog mjeseca. Projekt je za cilj imao jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u Hrvatskoj te poboljšanje informiranosti i razumijevanja poslovne zajednice, građana, lokalnih vlasti i studenata o prednostima koje efikasno tržišno natjecanje donosi potrošačima i poreznim obveznicima.

Opširnije

Oglas za posao u okviru Twinning projekta iz IPA 2009 "Jačanje kapaciteta u području suzbijanja seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja djece i pružanja pomoći ranjivim žrtvama kriminaliteta"

Oglas za posao u okviru gore navedenog Twinning projekta iz programa IPA 2009 pod nazivom "Jačanje kapaciteta u području suzbijanja seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja djece i pružanja pomoći ranjivim žrtvama kriminaliteta" se nalazi u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Održana Otvorena vrata "Ugovori o izvođenju radova – početna radionica"

Održana Otvorena vrata "Ugovori o izvođenju radova – početna radionica"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 14. prosinca 2011. u okviru projekta Otvorena vrata održana je cjelodnevna radionica "Ugovori o izvođenju radova – početna radionica", koju su vodili gđa Nataša Milutin Naglić, v.d. voditeljice odjela u Uredu za pripremu i provedbu projekata i gosp. Juraj Ivanković, voditelj Odjela u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Opširnije
Povratak na vrh