Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

Novosti

SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

Stručnjaci iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje su u ponedjeljak, utorak i srijedu, 7., 8. i 9. lipnja održali online edukaciju  za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva: “ITU-,,Zagreb za inovacije" StartUp Factory Zagreb - faza II”, “ITU – Nikola Tesla poduzetnički centar (NTPC)”, “Provedba Intervencijskog plana Grada Benkovca, Knina, Belog Manastira i Općine Darda”¸”Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu”, „ITU - Obnova toplinarstva Grada Rijeke”, „Poziv za sufinanciranje izgradnje obilaznice Apševaca i Lipovca – Sanacija opasnog mjesta na državnoj cesti D57”, „Poziv za sufinanciranje podvožnjaka u Ulici sv. L. B. Mandića u Osijek”, „ITU - Sustav biciklističkih staza Urbane aglomeracije Zagreb”, „Poziv za sufinanciranje uvođenja inteligentnih transportnih sustava na funkcionalnom prometnom području Grada Splita”.

Na edukaciji je sudjelovalo više od 40 predstavnika korisničkih institucija, a edukaciju su održali Ana Katavić iz Ureda za kontrolu provedbe projekata II, Boris Butigan iz Ureda za kontrolu provedbe projekata III, Zrinka Patača Kutranjek iz Ureda za provjeru nabave, Jelena Babić iz Ureda za ugovaranje, Jelena Starčević i Dragica Dujić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata te Mirna Beljan iz Ureda za međunarodne i horizontalne poslove.

Korisnici su imali priliku dobiti informacije vezano za izvršenje ugovornih obveza, financijsko izvještavanje, postupke javne nabave, provjere kod ugovora o izvođenju radova te mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh