Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » SAFU održao webinar za korisnike

Novosti

SAFU održao webinar za korisnike

SAFU održao webinar za korisnike

Stručnjaci iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje su u srijedu, četvrtak i petak 22., 23. i 24. srpnja održali webinar za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva:

  • ITU - Brownfield na području Urbane aglomeracije Split, ITU  - revitalizacija browndield  lokacija,  ITU - Gradnja nove zgrade poduzetničkog inkubatora, ITU - Centar za posjetitelje, ITU- Obnova Tvrđave, Zagreb - revitalizacija BF lokacija - otvoreni poziv, Revitalizacija brownfield lokacija UP Zadar

  • "Obnova kulturne baštine urbanog područja Zadar”

  • „Priprema IRI infrastrukturnih projekata”

  • „Povećanje zapošljavanja i turističkih izdataka kroz unaprjeđenje kulturne baštine” 
  • „Drugi poziv za sufinanciranje unaprjeđenje lučke infrastrukture u funkciji obalnog linijskog pomorskog prometa”

  • "ITU - Izgradnja infrastrukture poduzetničke zone Crno - faza I".

Na webinaru je sudjelovalo 60-ak predstavnika korisničkih institucija, a webinar su održale Katarina Leovac iz Ureda za kontrolu provedbe projekta I, Ana Vujčić i Nataša Stepčić iz Ureda za kontrolu provedbe projekta II, Matea Živec Frida iz  Ureda za kontrolu provedbe projekta III, Ana Cindrić i Vedrana Vrabelj iz Ureda za provjeru nabave, Petra Šimunović iz Ureda za ugovaranje te Dragica Dujić i Jelena Starčević iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata.

Korisnici su imali priliku dobiti informacije vezano za izvršenje ugovornih obveza, financijsko izvještavanje, postupke javne nabave, provjere kod ugovora o izvođenju radova te mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh