Naslovnica » Novosti » Ravnatelj Petric u Splitu sudjelovao u panelu na temu investicija u lučku infrastrukturu

Novosti

Ravnatelj Petric u Splitu sudjelovao u panelu na temu investicija u lučku infrastrukturu

Ravnatelj Petric u Splitu sudjelovao u panelu na temu investicija u lučku infrastrukturu

U Splitu su održani Dani hrvatskog pomorstva i unutarnje plovidbe koje je i ove godine organiziralo Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Tijekom dvodnevnog događanja koje se održalo u četvrtak i petak ( 5. i 6. prosinca) organizirana je i „Konferencija o pomorstvu i unutarnjoj plovidbi“ koja je imala za cilj ukazati na važnost hrvatskog pomorskog sektora.

U okviru navedene konferencije, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, Tomislav Petric, aktivno je sudjelovao u panelu „Investicije u lučku infrastrukturu” u sklopu kojega je predstavio projekte čiju provedbu prati SAFU, a koji se tiču ulaganja u lučku infrastrukturu i kako SAFU može pomoći korisnicima tijekom realizacije njihovih projektnih aktivnosti.

Osim navedenog panela, u sklopu konferencije uzvanici su mogli slušati i o najaktualnijim temama iz područja zaštite morskog okoliša, brodarstva kao i o problematici razvoja lučke infrastrukture i plovnih putova na unutarnjim plovnim putovima.

Izvor fotografije: www.split.hr

Sve novosti
Povratak na vrh