Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Novosti

Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Održana Otvorena vrata o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, nastavlja s praksom treninga, o pravilima Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EZ trećim zemljama (eng. Practical Guide to EC External Aid Contract Procedures), za Jedinice za provedbu projekata (JPP) pod nazivom „Otvorena vrata".

 Dosada su održana dva takva treninga: 18. lipnja kada je pojašnjeno kako izraditi kriterije za odabir u objavama natječaja za ugovore za usluge, te 9. srpnja kada se pričalo o pravilima održavanja odbora za uži izbor ponuda za ugovore za usluge. Trening je dio sustavnog obrazovanja JPP-a od strane Agencije, kao Provedbenog tijela u decentraliziranom sustavu upravljanja, te je reguliran odredbama sporazuma potpisanog između Nacionalnog dužnosnika za ovjeravanje i Dužnosnika ovlaštenog za ovjeravanje programa o harmonizaciji nadgledanja sustava JPP.

Sve novosti
Povratak na vrh