Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » Najava: Održat će se Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova

Novosti

Najava: Održat će se Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova

Peti po redu Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova održat će se u razdoblju od 14. do 23. rujna 2011. godine.

Prvi ciklus predavanja održat će se 14, 15. i 16. rujna 2011. godine te drugi ciklus predavanja 22. i 23. rujna 2011. godine u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU), Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, Velika dvorana.

Petodnevni program izobrazbe sastoji se od 10 modula iz područja upravljanja EU fondovima u decentraliziranom sustavu provedbe programa u Republici Hrvatskoj te se polaznici programa mogu prijaviti za cjelovit program izobrazbe ili za pojedine module. Program izobrazbe je namijenjen djelatnicima Jedinica za provedbu projekata, I. komponente programa IPA.

Molimo vas da obavezno potvrdite svoje sudjelovanje putem e-mail adrese [email protected], najkasnije do petka 9. rujna 2011. Napominjemo da je broj mjesta u dvorani ograničen.

Sve novosti
Povratak na vrh