SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

15ožu

Svečano otvaranje Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“

U utorak, 14. ožujka, u 11 sati, na Policijskoj akademiji, Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu održana je konferencija svečanog otvaranja Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“. Projekt zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova ispred zemlje korisnice (HR) te Agencija za ekonomsku suradnju i razvoj ispred Republike Austrije zemlje članice (AT). Vrijednost projekta je 150.000 eura osiguranih iz Prijelaznog instrumenta za Republiku Hrvatsku, a započinje u ožujku 2017. te traje šest mjeseci.

Svrha projekta je jačanje kapaciteta Uprave za pravne poslove i ljudske potencijale i Policijske akademije MUP-a u području upravljanja ljudskim resursima, uključujući obuku i sustav obrazovanja policijskih službenika. Voditelj projekta s hrvatske strane, gosp Aco Martinović izložio je slijed višegodišnjih aktivnosti u razvoju modernijeg sustava upravljanja ljudskim potencijalima, koje su prethodile ovom projektu, a od kojih se očekuje daljnji napredak u tom području. Prezentaciju o daljnjem razvoju ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova održao je gosp. Peter Lamplot, voditelj projekta s austrijske strane, Akademija za sigurnost, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Austrije.   

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541