SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

13velj
2017

Radionica za korisnike ugovora iz Strukturnih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u četvrtak 9. veljače 2017. godine održana informacijska radionica za korisnike bespovratnih sredstava iz Strukturnih fondova. Radionica je održana za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine, a na temu„Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima“.

Radionicu su održale kolegice Jelena Starčević iz Ureda za provedbu strukturnih instrumenata i Ana Gligo, Ured za financije i računovodstvo.

13velj
2017

Predavanje za Jedinice za provedbu projekata „Upravljanje nepravilnostima za IPA komponentu I i Prijelazni instrument”

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, u petak, 8. veljače 2017. godine održano je predavanje na temu „Upravljanje nepravilnostima za IPA komponentu I i Prijelazni instrument“.

Predavanje je održala gđa Mirta Maurovic, zamjenica osobe zadužene za nepravilnosti za IPA komponentu I i Prijelazni instrument.

13velj
2017

Svečano otvorenje Kneževe palače u Zadru

U suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU i Središnje agencije za financiranje i upravljanje, Grad Zadar uspješno je realizirao projekt "Obnove i turističke valorizacije kulturno turističkog kompleksa Kneževe palače"  koji je među prvim u RH odobren za financiranje iz strukturnih fondova EU na natječaju za razvoj poslovne infrastrukture iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. Provedba projekta je započela 02. listopada 2014. godine, vrijednost sufinanciranja EU iznosila je 35.679.090,57 kn, a projekt je proveden u zadanom roku od 24 mjeseca. Njime je u Zadru na jednom mjestu objedinjen muzejski prostor, koncertna dvorana, dvorane za privremene postave i izložbe, video galerija i multimedijalna dvorana.

Opširnije

13velj
2017

Novi smjer regionalnoga razvoja predstavljen u Zadarskoj županiji

U petak 10. veljače 2017. godine ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric posjetili su Zadarsku županiju kako bi sa županom Stipom Zrilićem, gradonačelnicima, načelnicima i drugim nositeljima regionalnog razvoja Zadarske županije razgovarali o novom smjeru regionalnoga razvoja i upravljanja EU fondovima, o razvojnim projektima i mogućnostima njihova financiranja EU sredstvima te je održana i prezentacija o statusu natječaja i aktualnim mogućnostima financiranja iz EU fondova.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541