SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

15ožu
2017

Svečano otvaranje Twinning light projekta: Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova

U utorak, 14. ožujka na Policijskoj akademiji, Ministarstva unutarnjih poslova održana je konferencija svečanog otvaranja Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“. Projekt zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova ispred zemlje korisnice (HR) te Agencija za ekonomsku suradnju i razvoj ispred Republike Austrije zemlje članice (AT).

Opširnije

15ožu
2017

Svečano otvaranje Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“

U utorak, 14. ožujka, u 11 sati, na Policijskoj akademiji, Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu održana je konferencija svečanog otvaranja Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“. Projekt zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova ispred zemlje korisnice (HR) te Agencija za ekonomsku suradnju i razvoj ispred Republike Austrije zemlje članice (AT). Vrijednost projekta je 150.000 eura osiguranih iz Prijelaznog instrumenta za Republiku Hrvatsku, a započinje u ožujku 2017. te traje šest mjeseci.

Opširnije

10ožu
2017

Edukacija na temu „Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima”

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održana je edukacija za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva "Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama". Radi se o drugoj po redu edukaciji za korisnike iz ovog Poziva, a ovoga puta tema se odnosila na „Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima”.

Opširnije

8ožu
2017

Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt 2015.-2016. - glasujte za Vaše favorite

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2015.-2016. u svrhu prezentacije i promocije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541