SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

22velj
2017

Novi korisnici na edukaciji u SAFU

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održana je dvodnevna uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Radi se o Pozivu "Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama". Do sada je u okviru ovog Poziva potpisano 13 ugovora koji će uz pomoć EU sredstava poboljšati učinkovitost i pristup dnevnim bolnicama i dnevnim kirurgijama smanjenjem broja prijema na akutne bolničke odjele obuhvaćene Nacionalnim planom za najmanje 10 posto.

Opširnije

22velj
2017

Radionica „Vještine asertivnosti – kako jasno izraziti svoje mišljenje“ za djelatnike SAFU

Za svoje djelatnike – voditelje projekata zaposlene u posljednjih godinu do dvije dana, SAFU je u ponedjeljak 20. veljače 2017. godine organizirao in-house radionicu „Vještine asertivnosti – kako jasno izraziti svoje mišljenje“ koju je održao psiholog Boris Balent.

Opširnije

20velj
2017

U Dubrovniku održana radionica za korisnike

Dubrovnik - U okviru Poziva "Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju" održana je informacijska radionica za korisnike projekta "Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku".

Opširnije

17velj
2017

Jačanje sustava inspekcijskih nadzora industrijskih postrojenja koja značajno utječu na okoliš

U petak, 17. veljače 2017. godine u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu održana je svečanost otvorenja projekta tehničke pomoći “Jačanje sustava inspekcijskih nadzora industrijskih postrojenja koja značajno utječu na okoliš“. Cilj projektaje doprinijeti unaprjeđenju cjelokupnog stanja okoliša u Republici Hrvatskoj i smanjenju onečišćenja kroz unaprjeđenje inspekcijskih nadzora u skladu s najboljim EU praksama.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541