SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

23ožu
2017

Edukacija za Jedinice za provedbu projekata "Provedba twinning i twinning light ugovora"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, u srijedu, 22. ožujka 2017. godine održana je edukacija za Jedinice za provedbu projekata na temu „Provedba twinning i twinning light ugovora“.

Opširnije

17ožu
2017

Predstavljen projekt Potpora provedbi politike za integraciju migranata

Danas je Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske organizirao uvodnu konferenciju povodom predstavljanja projekta “Potpora provedbi politike za integraciju migranata” u okviru Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2012, u prostorijama Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj, Kući Europe. Projekt se provodi u suradnji s konzorcijem kojeg čine Wyg savjetovanje d.o.o. i Teched savjetodavne usluge d.o.o.

Opširnije

16ožu
2017

Predstavljen projekt od 440 tisuća eura za jačanje razvoja inovacija na Institutu Ruđer Bošković

Institut Ruđer Bošković i Mreža znanja d.o.o. su u utorak 14. ožujka 2017., u dvorani Kući Europe, predstavili projekt „Jačanje sustava upravljanja znanjem i komercijalizacijom istraživanja Instituta Ruđer Bošković“. Projekt je financiran u sklopu Prijelaznog instrumenta Europske unije u Republici Hrvatskoj, a provodi ga konzultantska tvrtka Mreža znanja d.o.o. dok je korisnik projekta Institut Ruđer Bošković (IRB).

Opširnije

15ožu
2017

Potpisan ugovor za izradu Master plana prometnog razvoja Istočne Hrvatske

Sredstvima EU financirat će se izrada prometnog Master plana funkcionalne regije Istočna Hrvatske, kroz ugovor koji su u utorak, 14. ožujka potpisali resorni ministar Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric sa obnašateljicom dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanjom Bošnjak, koja će biti korisnik projekta. Ugovorom vrijednim 6,8 milijuna kuna identificirat će se prometne potrebe i prilike za poboljšanje prometnog sustava 5 slavonskih županija, budući su Virovitičko-podravskoj županiji partneri na projektu: Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541