SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

24velj
2017

Svečanost otvaranja IPA 2012 twinning projekta: Jačanje integriteta javnog sektora

U petak, 24. veljače 2017. godine, Ministarstvo uprave, Državni institut za javnu upravu Republike Finske (HAUS) i Visoka škola za javnu upravu Republike Francuske (ENA) obilježili su službeno otvaranje IPA 2012 Twinning projekta „Jačanje integriteta javnog sektora“. Ovaj se projekt provodi kroz suradnju Ministarstva uprave i stručnjaka iz Finske i Francuske, sa svrhom potpore uspostavi učinkovite etičke infrastrukture javne uprave, što će u konačnici pridonijeti većem zadovoljstvu građana radom javne uprave.

Opširnije

24velj
2017

70 milijuna kuna za poboljšanje zdravstvene zaštite u Sisku

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava unutar Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama’ i ‘Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti’ u okviru Operativnog programa ‘Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.’, potpisani su u četvrtak u Sisku nakon sjednice Vlade.

Opširnije

23velj
2017

Jačanje Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije (ARPA) za reviziju Europskog fonda za jamstva u poljoprivredi, Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj i Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo

U četvrtak 23. veljače 2017. u dvorani Kuće Europe održana je svečanost kojom se obilježava zatvaranje Twinning Light projekta – Jačanje Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije (ARPA) za reviziju Europskog fonda za jamstva u poljoprivredi (EFJP), Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) i Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR). ARPA je korisnica projekta u suradnji s austrijskom Agencijom za europske integracije i gospodarski razvoj, a koja je ujedno i vodeći partner u ime zemlje članice u ovom projektu.

Opširnije

22velj
2017

Svečano otvoren Twinning projekt: Identifikacija žrtava masovnih katastrofa i terorizma

U srijedu, 22. veljače 2017. svečanim otvaranjem službeno je započeo Twinning projekt „Identifikacija žrtava masovnih katastrofa i terorizma“. Sveukupni cilj ovog projekta je osigurati brz i učinkovit odgovor Ministarstva unutarnjih poslova i svih nadležnih institucija u slučaju masovnih katastrofa. Osim toga, svrha je unaprijediti učinkovitost Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ kako bi njegovi djelatnici mogli brzo i učinkovito reagirati u slučaju masovnih katastrofa.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541