SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

31list
2014

Potpisan Ugovor o Izgradnji veletržnice ribe i ribljih proizvoda u Tribunju

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije potpisala je Ugovor o Izgradnji veletržnice ribe i ribljih proizvoda u Tribunju. Projekt se financira u sklopu pretpristupnog programa  - IPA I 2008 i dio je projekta pod nazivom -  Jačanje tržišne komponente sektora ribarstva.

Opširnije

31list
2014

Održana Otvorena vrata „Ugovori o bespovratnim sredstvima – početna radionica“

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 9. svibnja 2012. u okviru projekta Otvorena vrata održana je radionica „Ugovori o bespovratnim sredstvima – početna radionica“ koju su održale gđa Marija Čakarić Bjelobrk i gđa Emina Bačarka, savjetnice u Uredu za pripremu i provedbu projekata.

Dokumenti:

Priprema Uputa za prijavitelje Provedba ugovora o bespovratnim sredstvima

31list
2014

Najavljeni novi natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava Europske unije organizacijama civilnog društva

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije objavila je godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava Europske unije organizacijama civilnog društva za 2012. godinu.

Organizacijama civilnog društva kroz planirane sheme dodjele bespovratnih sredstava bit će na raspolaganju ukupno 3.3 milijuna eura, od kojih će 2.805 milijuna eura financirati EU.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541