SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

15ožu
2017

Potpisan ugovor za izradu Master plana prometnog razvoja Istočne Hrvatske

Sredstvima EU financirat će se izrada prometnog Master plana funkcionalne regije Istočna Hrvatske, kroz ugovor koji su u utorak, 14. ožujka potpisali resorni ministar Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric sa obnašateljicom dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanjom Bošnjak, koja će biti korisnik projekta. Ugovorom vrijednim 6,8 milijuna kuna identificirat će se prometne potrebe i prilike za poboljšanje prometnog sustava 5 slavonskih županija, budući su Virovitičko-podravskoj županiji partneri na projektu: Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija.

Opširnije

15ožu
2017

Svečano otvaranje Twinning light projekta: Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova

U utorak, 14. ožujka na Policijskoj akademiji, Ministarstva unutarnjih poslova održana je konferencija svečanog otvaranja Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“. Projekt zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova ispred zemlje korisnice (HR) te Agencija za ekonomsku suradnju i razvoj ispred Republike Austrije zemlje članice (AT).

Opširnije

15ožu
2017

Svečano otvaranje Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“

U utorak, 14. ožujka, u 11 sati, na Policijskoj akademiji, Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu održana je konferencija svečanog otvaranja Twinning light projekta „Daljnji razvoj ljudskih potencijala, sustava obukle i obrazovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova“. Projekt zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova ispred zemlje korisnice (HR) te Agencija za ekonomsku suradnju i razvoj ispred Republike Austrije zemlje članice (AT). Vrijednost projekta je 150.000 eura osiguranih iz Prijelaznog instrumenta za Republiku Hrvatsku, a započinje u ožujku 2017. te traje šest mjeseci.

Opširnije

10ožu
2017

Edukacija na temu „Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima”

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održana je edukacija za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva "Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama". Radi se o drugoj po redu edukaciji za korisnike iz ovog Poziva, a ovoga puta tema se odnosila na „Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima”.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541