SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

25tra
2017

KAquarium drugi najuspješniji projekt u Hrvatskoj

U sklopu svečanog otvorenja Tjedna EU fondova održanom u Hotelu Sheraton u Zagrebu dodijeljena je nagrada "Najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2015. – 2016." U natjecanju za navedenu nagradu našli su se brojni projekti s područja cijele Hrvatske, a u užem izboru najuspješnijih projekata kao drugoplasirana bila je i Javna ustanova Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac. Prema izboru građana, najboljim lokalnim EU projektom proglašen je projekt Agenti 0-7, za djecu s teškoćama u razvoju i njihove roditelje Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID).

Opširnije

24tra
2017

U SAFU održana edukacija za nove korisnike

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održana je dvodnevna uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Radi se o Pozivu "Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine".

Opširnije

20tra
2017

Pregled uvjeta za pripremu dokumentacije o nabavi

Donosimo vam pregled uvjeta za pripremu dokumentacije koja se odnosi na sljedeća područja:

1. Dopuštenje za obavljanje poslova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara

2. Suglasnost za obavljanje geodetskih poslova

3. Angažiranje Koordinatora II

4. Ovlaštenje za provođenje stručnog nadzora

Cijeli dokument možete pregledati ovdje.

20tra
2017

19,3 milijuna kuna za izradu prometnih Master planova

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric potpisali su tri ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, temeljem kojih će Primorsko-goranska i Splitsko-dalmatinska županija te Grad Zadar dobiti 19,3 milijuna kuna bespovratna novca za izradu prometnih Master planova funkcionalnih regija Sjeverni Jadran, Srednja Dalmacija i Sjeverna Dalmacija.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541