SAFU | Središnja agencija za financiranje i ugovaranja

Vijesti

24ožu
2017

Potpisano 12 ugovora o dodjeli EU sredstava projektima za obnovu kulturne baštine i pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti

U nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, u Banskim dvorima potpisani su ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava unutar Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini te Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine, u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.". 

Opširnije

23ožu
2017

Edukacija za Jedinice za provedbu projekata "Provedba twinning i twinning light ugovora"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, u srijedu, 22. ožujka 2017. godine održana je edukacija za Jedinice za provedbu projekata na temu „Provedba twinning i twinning light ugovora“.

Opširnije

17ožu
2017

Predstavljen projekt Potpora provedbi politike za integraciju migranata

Danas je Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske organizirao uvodnu konferenciju povodom predstavljanja projekta “Potpora provedbi politike za integraciju migranata” u okviru Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2012, u prostorijama Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj, Kući Europe. Projekt se provodi u suradnji s konzorcijem kojeg čine Wyg savjetovanje d.o.o. i Teched savjetodavne usluge d.o.o.

Opširnije

16ožu
2017

Predstavljen projekt od 440 tisuća eura za jačanje razvoja inovacija na Institutu Ruđer Bošković

Institut Ruđer Bošković i Mreža znanja d.o.o. su u utorak 14. ožujka 2017., u dvorani Kući Europe, predstavili projekt „Jačanje sustava upravljanja znanjem i komercijalizacijom istraživanja Instituta Ruđer Bošković“. Projekt je financiran u sklopu Prijelaznog instrumenta Europske unije u Republici Hrvatskoj, a provodi ga konzultantska tvrtka Mreža znanja d.o.o. dok je korisnik projekta Institut Ruđer Bošković (IRB).

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541