SAFU | Središnja agencija za financiranje i ulaganje

Vijesti

22velj
2017

Novi korisnici na edukaciji u SAFU

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održana je dvodnevna uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Radi se o Pozivu "Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama". Do sada je u okviru ovog Poziva potpisano 13 ugovora koji će uz pomoć EU sredstava poboljšati učinkovitost i pristup dnevnim bolnicama i dnevnim kirurgijama smanjenjem broja prijema na akutne bolničke odjele obuhvaćene Nacionalnim planom za najmanje 10 posto.

Opširnije

22velj
2017

Radionica „Vještine asertivnosti – kako jasno izraziti svoje mišljenje“ za djelatnike SAFU

Za svoje djelatnike – voditelje projekata zaposlene u posljednjih godinu do dvije dana, SAFU je u ponedjeljak 20. veljače 2017. godine organizirao in-house radionicu „Vještine asertivnosti – kako jasno izraziti svoje mišljenje“ koju je održao psiholog Boris Balent.

Opširnije

20velj
2017

U Dubrovniku održana radionica za korisnike

Dubrovnik - U okviru Poziva "Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju" održana je informacijska radionica za korisnike projekta "Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku".

Opširnije

17velj
2017

Jačanje sustava inspekcijskih nadzora industrijskih postrojenja koja značajno utječu na okoliš

U petak, 17. veljače 2017. godine s početkom u 12.00 sati u Hrvatskom državnom arhivu, Trg Marka Marulića 21, Zagreb održana je svečanost otvorenja projekta tehničke pomoći “Jačanje sustava inspekcijskih nadzora industrijskih postrojenja koja značajno utječu na okoliš“. Cilj projektaje doprinijeti unaprjeđenju cjelokupnog stanja okoliša u Republici Hrvatskoj i smanjenju onečišćenja kroz unaprjeđenje inspekcijskih nadzora u skladu s najboljim EU praksama.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541