Naslovnica » Novosti » U SAFU održana edukacija za korisnike

Novosti

U SAFU održana edukacija za korisnike

U SAFU održana edukacija za korisnike

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu i četvrtak, 20. i 21. veljače 2019. godine, održana uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

  • Poziv za sufinanciranje izgradnje obilaznice Petrijevaca
  • Poziv za sufinanciranje unaprjeđenja lučke infrastrukture u funkciji obalnog linijskog pomorskog prometa
  • Poziv za sufinanciranje izrade studijske dokumentacije za četiri projekta HŽ Infrastrukture
  • Poziv za financiranje izrade studijske i projektne dokumentacije za modernizaciju željezničke pruge M202 Zagreb GK - Rijeka, dionica Karlovac-Oštarije
  • Poziv na sufinanciranje Sanacije opasnih mjesta (Uklanjanje crnih točaka) na državnim cestama

Edukaciju su održali Jelena Starčević iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Neven Prole iz Ureda za financije i računovodstvo, Biljana Pataki iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Zvjezdana Čegir iz Službe za potporu ravnatelju, Valentina Balcer iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata, Zorana rade iz Ureda za ugovaranje i Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata.

Novi korisnici su imali priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh